Minimalistische Baik

We hebben al zo vaak over unieke, designfietsen en fietsaccessoires geschreven. Maar we krijgen er geen genoeg van! Neem nou Baik, de fiets die zich onderscheidt in het minimalistische design en kleurgebruik. Helaas gaat het nu enkel nog om een visueel concept, maar dat neemt niet weg dat ‘ie heel gaaf is!

De Spaanse ontwerpers Ion Lucin en Colorsponge hebben een fiets ontworpen met zo weinig mogelijk onderdelen en lijnen. Zelfs in het kleurgebruik hebben zij dit minimalisme door weten te trekken. Van de boven- en zijkant oogt de fiets volledig mat zwart. Maar wie de fiets vanuit een hoek bekijkt ziet de oranje details van de binnen zijde.

Baik lifestyle brand

Leuk dat Baik zo minimalistisch gedesignd is, maar het nadeel is wel dat de bagagedrager ontbreekt. Daarvoor hebben ze een speciale case ontworpen waar je al je accesoires in kunt stoppen. Om het concept en kleurgebruik door te voeren tot een lifestyle brand, hebben de ontwerpers verschillende accessoires op dezelfde manier vormgegeven. Ze hebben zelfs een speciaal lettertype uitgebracht! Nu kunnen we alleen nog maar hopen dat Baik ook daadwerkelijk geproduceerd wordt.

 

Total
0
Share