Luxe kamperen met de Mini Countryman Camping Pod

Deze caravan-achtige ‘pods’ zijn op de Mini Cooper F60 Countryman geïnspireerd en hebben een behoorlijk fraai interieur en uiterlijk. De nieuwste uitvoering laat niets te wensen over. Fabian Mazzola laat ons zien hoe kamperen hoort. Kies jij ervoor om je tent te sjouwen of op reis met een deze luxe (sta)caravan? Wij zouden het wel weten hoor.

De held Fabian Mazzola van Bitlens Studio’s kreeg het voor elkaar. Hij stak de compacte en ronde vormen van de Mini Cooper F60 Countryman in een nieuw jasje en creëerde het concept van de Mini Countryman Camping Pod. De designer wilde een futuristische illusie creëren waarbij de pod alle attributen van een huis bezit. Naar onze mening is hem dit aardig gelukt. Niet misselijk hè?

Meestal houdt de ontwerper zich bezig met het ontwerpen van kampeerhuisjes, bunkers, boomhutten en noem maar op. Toen Mazzola lucht kreeg van de ontwerpen rondom luxe kamperen, wilde hij natuurlijk ook een poging wagen en ging hij meteen voor goud. 🏆

Kamperen met de Mini Countryman Camping Pod

Bitlens Studio’s en Anomaly mogen in hun handjes wrijven met meneer Mazzola. Ondanks dat het slechts een concept is, heeft dit speeltje namelijk al een award binnengesleept. Naast het feit dat de camping pod onze harten wint met zijn uiterlijk, liegen de praktische aspecten er ook niet om. Zo is de pod voorzien van een leefruimte, keuken, badkamer en slaapkamer. Door weerbestendig materiaal kan deze concepteditie wel tegen een stootje. De ultieme outdoor ervaring beleef je door de panoramische ramen. Zodra dit concept daadwerkelijk op de markt komt, bivakkeren wij in elk geval voor de deur om er een aan te schaffen. Genoeg woorden, we laten de beelden het verhaal afmaken. De ontwerpers hebben de camping pod in zijn natuurlijke habitat geplaatst om ons extra te verleiden. Enjoy.

 

Total
19
Share