Hoe Rock ‘n Roll wil je je headphones hebben?

Er zijn weinig merken die meer Rock ‘n Roll zijn dan Marshall. Ze zijn natuurlijk het meest bekend van hun geluidsapparatuur op podia’s, maar ze maken de laatste jaren ook stappen richting de ‘gewone consument’. Denk aan een smartphone en ook op de headphone-mark zijn flink aan de weg aan het timmeren. De Marshall Mid Bluetooth is een stijlvolle en waardige concurrent in dit florerende segment

Marshall Mid Bluetooth 3

Van bellen naar ballad

Deze premium headphone wordt door de makers zelf omschreven als een koptelefoon met een “robuust geluid met een perfecte balans tussen helder geluid en de trilling van bass”. Een dik pluspunt is dat de Marshall Mid Bluetooth, met één volle accu, 30 uur aan luister plezier geeft. En je oren zullen niet gaan jeuken, want de lederen 40mm oorschelpen zijn heerlijk comfortabel.

Wat ook uniek is aan het product is dat zowel pauze, play, shuffle en volume volledig te bedienen zijn met één slim knopje. Dit knopje kan ook gebruikt worden om je telefoontjes op te nemen en weer af te breken. Zo ben je één klik verwijderd van de stem van je moeder en een scala aan fijne tunes.

Ondanks de Bluetooth verbinding bevindt er zich toch een 3.5mm minijack aansluiting. Deze staat toe dat een buurman/-vrouw zijn of haar koptelefoon daarin steekt, zodat je samen kan genieten van de muziek of film.

Marshall Mid Bluetooth 2

 

Total
0
Share