Manify live at Streetgasm 2016

Streetgasm

Je bent vast wel bekend met auto rally’s, zoals bijvoorbeeld de Gumball 3000. De allerdikste auto’s rijden in een groep van stad naar stad, parkeren daar op het meet centrale plein dat ze kunnen vinden en nemen het er goed van. Heerlijk concept natuurlijk! Aanstaande zaterdag begint een dergelijk event, genaamd Streetgasm. Bugatti’s, Lamborghini’s, Porsches, Aston Martin’s, ze doen allemaal mee.

Zo’n 100 teams startten afgelopen zaterdag hun race in Praag en zijn bezig met een route van 2000km richting het prachtige Monaco. Om mee te doen heb je natuurlijk een supercar nodig, maar ook een startbudget tussen de 4 en 7 duizend euro. Het is het vijfde jaar dat het evenement gehouden wordt, dus ze gaan flink uitpakken…

LIVE Verslag

 

Mr. & Mrs. Smith

Introductie is eigenlijk overbodig, maar voor de zekerheid dan: Stephanie was in 2013 Miss Universe Nederland en klust nu lekker bij als model en presentatrice. Ook Bjorn kennen we van de buis. Om maar even wat te noemen: Spangas, Voetbalvrouwen en Utopia. Naast acteur is hij ook actief als presentator, model, DJ, zanger.. Dus dat moet wel goed komen!

Total
0
Share