MAG LEV: Laat je zweven op muziek!

We schreven al eens over hoe je je telefoon zwevend kan opladen, zwevende speakers en zwevende planten. Het enige wat je dus nog mist in jouw zwevende huiskamer is een platenspeler. Gelukkig hebben de mannen van MAG-LEV audio hier een oplossing voor gevonden. Je raadt het al: een zwevende platenspeler. En wat voor een!

De mega strakke MAG LEV audio platenspeler maakt het luisteren van vinyl ultra modern. Door magnetisme (MAG LEV = Magnetic Levitation) zweeft je vinyl namelijk los van de speler zelf. Of dit iets aan de geluidskwaliteit toevoegt? Nee. Maar het voegt wel wat toe aan het ‘gevoel van gewichteloosheid in de huiskamer’ volgens de makers. Wij vinden het design vooral ontzettend mooi en kunnen niet wachten om hem in het echt te bewonderen.

Hier moeten we helaas nog even op wachten. Op dit moment is het nog een Kickstarter Project, met op het moment vna schrijven 200 backers. Over één jaar worden de eerste exemplaren uitgeleverd die je $840 (early bird) kosten. De retail prijs zal rond de $1500,- uitkomen.

Total
0
Share