Maak de blits met elektrische scooters van Blitss

CREDITS: Blitss

Elektrisch rijden is niet alleen de toekomst, het is het heden. In een tijdperk waar thuislaadpalen uit de grond schieten, waar de wegen gedomineerd worden door Tesla’s en waar Tankstations stroom gaan aanbieden, is het niet gek om te bedenken dat ook de tweewielers elektrisch gaan. We hebben je natuurlijk al kennis laten maken met de Harley-Davidson Livewire die voor dit jaar op het programma staat. Maar het kan toegankelijker. Een héél stuk toegankelijker…

Blitss elektrische scooters

Het is niet alleen het tijdperk van de elektrische vervoersmiddelen, óók van de abonnementen. We hebben overal abonnementen voor en ownen steeds minder. Dus waarom niet met je elektrische scooter, dachten de mannen en vrouwen achter Blitss. Met deze gedachte ontwikkelden ze het Blitss Body & Heart concept. Elektrisch rijden wordt ineens een stuk toegankelijker!

Voor een zeer schappelijk maandelijks bedrag heb je altijd een werkende accu in je elektrische scooter zitten. Slinger ‘m thuis even aan het reguliere stopcontact en je kan bij een dubbele accu weer maximaal 130 kilometer op vooruit.

, Maak de blits met elektrische scooters van Blitss

Blitss Body & Heart

Met het innovatieve Blitss Heart abonnement heb je geheel een eigen scooter met een altijd werkende accu van Bosch en garantie op de onderdelen. Wil je één accu in je Blitss Windmill, dan betaal je €29,99 en kun je 65 kilometer ver komen op een volle accu. Ga je voor een dubbel abonnement, dan is de actieradius 130 kilometer.

Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Blitss Windmill

Om voortaan elektrisch door de stad te kunnen karren heb je meer dan alleen het kloppende hart nodig, waar je maandelijks voor betaald. Namelijk de body, die je volledig naar eigen smaak kan bestellen. De prijs hiervoor is eenmalig €1399, kosten voor tenaamstelling, kentekenplaten en andere administratieve kosten zitten inbegrepen.

Heb je eenmaal je elektrische scooter in bezit en je Body & Heart abonnement afgesloten, dan rij je tot wel 10x goedkoper dan een benzinescooter. Het mooie is dat als er onderdelen kapot gaan, dat je alleen maar Blitss hoeft aan te kloppen. Ze sturen nieuwe op of in extreme gevallen halen ze je scooter op om te repareren. Ideaal, wat ons betreft!

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…