De Lomo’Instant Square Camera is Polaroid on steroids

Iedereen kent Polaroid de camera die al jaren heer en meester is van de analoge camera’s. Deze camera’s zijn anno nu mega hip. Er zijn inmiddels ook veel andere bedrijven die analoge camera’s vernieuwen en moderniseren. Een van die bedrijven een poging waagt is Lomography. Ze komen binnenkort met de Lomo’Instant Camera. Dat moet een van de meest creatieve instant camera’s op de markt worden.

Ga er maar vanuit dat de analoge camera voorlopig helemaal nergens heen gaat. Maakt Lomography de belofte waar, dan is het wachten op het antwoord van Polaroid of andere bedrijven. Hoe ver kunnen ze gaan met de instant camera?

Lomo'InstantDe Lomo’Instant Camera

De camera werkt met Instax en kan verschillende lenzen gebruiken. Het is opvouwbaar en in meerdere kleuren verkrijgbaar. Dankzij dit geavanceerde lenssysteem en een ingebouwde 95mm glazen groothoeklens maak je unieke instant foto’s. Je hebt daardoor zoveel creatieve vrijheid dat geen één foto hetzelfde hoeft te zijn. Daarnaast heb je ook een lenspakket met fisheye en portret lens. Er is een smart-zone focus ingebouwd en drie verschillende opnamemodi. Zo heb je onbeperkt meerdere exposures en een zelfontspanner. Daar komt nog een lijst aan kleurenfilters, belichtingstijden en focusopties bij. Oftewel Polaroid on steroids. Het bedrijf is tot 29 september op kickstarter te steunen en dat is zeker de moeite waard!

Pimp je instant foto’s

In deze digitale tijd vol filters en Photoshop is het vaak niet moeilijk om creatief te zijn. Tenzij je een fan bent van instant foto’s. Daarvoor moest je tijdens het maken van de foto creatief zijn. Dankzij de creatieve opties van Lomo’Insant heb je meer opties dan ooit. Tijdens het maken van de foto kun je al creatieve keuzes maken. Hierdoor hangt binnen no time je muur vol met unieke foto’s. Dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait toch? Het vastleggen van herinneringen op die ene lege muur in je kamer.

Lomo'Instant

Total
0
Share