Met deze lifehacks beschik jij voordelig over de nieuwste technologie

Technologie ontwikkelt zich razendsnel. Zo is de nieuwe iPhone 7 nog maar net uit, staat het internet alweer vol over hoe baanbrekend de iPhone 8 gaat worden. Het is bijna niet meer mogelijk om deze ontwikkelingen bij te houden zonder jezelf scheel te betalen. Want let’s face it, nieuwe technologie is duur. Precies om die reden hebben we een aantal ‘lifehacks’ op een rijtje gezet, die ervoor zorgen dat je altijd up to date bent met de nieuwste technologie zónder je bankrekening leeg te hoeven trekken.

Lifehacks

1. Private Lease & car sharing.

Het leasen van een auto, of het sharen met anderen, wordt steeds populairder. Het zorgt ervoor dat je voordelig een nieuwe auto kunt rijden. Een nieuwe auto belast het milieu minder en is over het algemeen een stuk betrouwbaarder. Daarnaast zijn ze ook voorzien van de nieuwste technische handigheden zodat je comfortabel en op tijd met een opgeladen telefoon bij je volgende afspraak aankomt.

Volkswagen Golf GTI Clubsport

2. Vodafone NEXT

Als je gewoon wil genieten van het leven zonder voorzichtig te hoeven zijn en een telefoonhoesje iets voor gekke Japanners vindt, prima!, dan is dit dé lifehack voor jou. Vodafone biedt met terugwerkende kracht* ‘Vodafone NEXT‘, een service waardoor je al na 4 maanden tijdens je contract kunt wisselen van telefoon – lees: bij sim only contracten zelfs al na 2 maanden. Stel je zit dus in de 5e maand van je abonnement en je kan je ogen niet van de nieuwe iPhone 7 afhouden, gewoon omdat ‘ie voorzien is van de nieuwste specs. Dan ruil je je ‘’oude telefoon’’ gewoon in! Je kunt ‘m dan houden of inruilen om je nieuwe telefoon mee te betalen.     

Dus of je je telefoon nou verloren bent,  hij stuk is, uitgeleefd is, of je gewoon toe bent aan iets nieuws, je hebt binnen no-time een nieuwe smartphone en hoeft nooit meer te wachten tot je contract verloopt!

*= voor abonnementen afgesloten ná 4 april 2016.

apple iphone iphone-7-iphone-7-plus-officieel-1024×663

3. Gerrard St.

Er wordt jaarlijks 15 miljoen kilo aan koptelefoons weggegooid. Vaak omdat er een klein onderdeel niet meer goed functioneert.  Al dit elektronisch afval bevat nog een heleboel componenten waar niks mis mee is en makkelijk hergebruikt kan worden. Aan de hand van deze feiten en hun liefde voor koptelefoons, bedachten twee afgestudeerde industrieel ontwerpers van de TU Delft een oplossing voor dit probleem: Gerrard St. (voorheen Pelican House), oftewel modulaire leasekoptelefoon.

De koptelefoon bestaat uit diverse elementen, namelijk: 1 hoofdband, 1 hoofdkussen, 2 oorkussens, 2 klankkasten, 2 knoppen en een jack-miniXLR kabel met 3.5-6.3 jackconverter. Producten waar je van houdt slijten vaak het hardst, daarom geeft Gerrard St. je de mogelijkheid om versleten elementen te vervangen. Zo kun je jarenlang goede beats ervaren via dezelfde milieuvriendelijke koptelefoon.

4. Outfittery

Hetzelfde geldt voor mode. Mode verandert vaak nog sneller dan dat je je outfit aan en uit kunt trekken. Voor ons mannen zijn er verschillende shopping services,  zoals Outfittery, die op basis van jouw smaak en stijl je maandelijks een box opsturen met een nieuwe outfit. Outfittery heeft een style-expert, die er voor zorgt dat je er altijd volgens de laatste mode bijloopt.

Voor de echte nitwit natuurlijk een uitkomst. Een beetje man leest natuurlijk Manify en is sowieso in staat om zich goed en verzorgd te kleden.

Total
0
Share