Met Ironate maak je pizza’s klaar in 3 minuten, zonder oven!

Stel je voor, je zelfgemaakte pizza in nog geen drie minuten klaar. Klinkt goed? Dan is de Ironate iets voor jou. Je bouwt je eigen pizza, gooit hem op de Ironate en in drie minuten is je pizza ready to eat. 

Ideaal wanneer je een lekkere, maar snelle homemade pizza wil maken. Met de Ironate heb je namelijk geen oven nodig. Het apparaat is beschikbaar voor verschillende soorten kookplaten en binnen tien minuten opgewarmd. Je bouwt je eigen pizza en binnen drie minuten is ie klaar. Ook heel chill: diepvriespizza’s kunnen ook snel gaar gebakken worden met de Ironate!

Ironate

In 10 minuten is de Ironate opgewarmd tot 430 ℃. Er wordt een speciaal soort koolstofstaal gebruikt waardoor de grill mega snel opwarmt en dit handige keukenapparaat hetzelfde effect heeft als een steenoven. Hierdoor komt je pizza er net zo knapperig en vers uit.

De grill kan ook gebruikt worden om groenten, vlees en vis op te bakken. Het model is zo gemaakt dat je hem op iedere kookplaat kunt gebruiken en zelfs boven een open vuurtje kan zetten! Zo kan je hem op warme dagen dus ook gebruiken om een goede burger te bakken tijdens een barbecue.

De Ironate is online verkrijgbaar via www.ironate.nl vanaf €139,95

Total
1
Share