WIN: De LG Styler ‘thuisstomerij’

Waarschijnlijk herken je het wel. Met een mooie borrel plof je op die Chesterfield in de sigarenlounge. Na een toffe avond, word je de volgende dag wakker en ruikt je colbertje direct hangen. De lucht van de sigarenlounge en de kreukels van de Chesterfield maken je colbertje er niet beter op. Maar je hebt hem deze week pas opgehaald van de stomerij?

LG Styler

Precies voor deze momenten is er de LG Styler. Met de deze gadget fris je in een mum van tijd je kleding weer op. Van onderuit wordt, met de TrueSteam technologie, stoom de LG Styler in geblazen. De stoom verwijdert niet alleen geuren, het doodt ook tot 99,9% van alle bacteriën en ziektekiemen. Door de bewegende hangers en het stoom worden kreukels uit je kleding geschud. Je pantalon doe je makkelijk in de broekpers aan de binnenkant van je deur. Ideaal om die crease weer even aan te scherpen!  In 39 minuten is jouw jasje, pantalon en overhemd dus weer helemaal fresh, zonder een bezoek aan de stomerij. Heb je minder tijd? Een snelle opfrisbeurt van 20 minuten is ook beschikbaar.

De LG styler is makkelijk in te stellen met het stijlvolle display op de voorkant of met de Android app. De klassiek witte of moderne bruine variant komt wat mij betreft het beste tot zijn recht als hij ingebouwd wordt in een kledingkast. Dat kan makkelijk aangezien er geen watervoorziening nodig is. Met het waterreservoir van 1,7 liter met kraanwater kun je 3 opfrisbeurten vooruit.

Is de LG Styler voor iedereen? Voor mensen die ontzettend vaak een pak dragen of veel delicate kleding hebben, is de LG styler een uitkomst. Met een prijs van €2199 is het zeker geen koopje. Maar stel je brengt elke week 1 pak naar de stomerij à €20,-, dan heb je de investering er in iets meer dan 2 jaar uit. Is de LG Styler een vervanger voor de stomerij dan? Nee. Het frist je kleding op en het ontkreukt het. Voor vlekken zul je toch echt naar de stomerij moeten. Maar het aantal bezoekjes zal absoluut afnemen.

Maar wat is het dan wel? Het is vooral ontzettend handig. Niet alleen de kostuum dragende man heeft voordelen van de dit apparaat. Ook sjaals, hoeden, (bad, ski, winter- en niet lederen motor)jassen en zelfs de knuffels van de kinderen kunnen makkelijk opgefrist. Daarnaast ziet dit er gewoon ontzettend tof uit in elke kledingkast bij jou thuis.

WIN jouw LG Styler

De echte Manifiër draagt natuurlijk regelmatig formele kleding. Daarom zou het bijzonder handig zijn om de LG Styler in huis te hebben. Wij zouden wij niet zijn als we er niet eentje weggaven! Wil je kans maken op dit fantastische apparaat? Let dan even op, het is vrij simpel: LIKE dit bericht én Manify op Facebook en tip daarbij een vriend door hem te TAGGEN.

* Winactie loopt van zaterdag 11 februari 12.00u tot zaterdag 18 februari 12.00u

LG Styler2

Total
0
Share