Overal prachtig beeld met de LG LED Projector

De tijd dat beamers alleen voor klaslokalen en vergaderruimtes voorbestemd zijn, is eindelijk voorbij. Niet dat we nu collectief Powerpoint presentaties gaan laten zien aan elkaar, maar juist vette beelden. De foto’s en video’s van een toffe reis, Netflix-series, een voetbalwedstrijd of het volledige YouTube-account van Manify! Of wél zakelijk, want de LG LED Projector, de PH450U, is draadloos te koppelen met je smartphone, tablet of laptop en heeft een ingebouwde batterij.

LG PH450U - 13

LG PH450U Ultra Short Throw Projector

We zouden niet over een beamer schrijven als hij niet ontzettend tof was. Het mooie aan dit apparaatje is (adem in) hij hoeft maar 30 centimeter van de muur af te staan (Ultra Short Throw), hij heeft een Bluetooth connectie, hij is draadloos te koppelen aan vele (mobiele) apparaten, hij projecteert een 80 inch scherm in HD-kwaliteit, hij is makkelijk mee te nemen én heeft dus een accu die 2,5u meegaat! Adem uit. Een nadeel is wel dat hij niet draadloos werkt met iOS of Mac OS, maar dat is waarschijnlijk eerder de schuld van Apple dan van LG zelf. Toch: foei!

Terug naar ons enthousiasme: een gewone beamer heeft lampen die zo’n 3000 uur mee kunnen, die van de LG Led Projector kun je tien jaar lang acht uur per dag gebruiken. Dat zijn zo’n 30.000 uurtjes. Én daarnaast heeft hij een automatische ‘keystone’, ofwel de beamer zoekt zelf uit hoe hij een kaarsrecht beeld op de muur moet projecteren.

Ideaal

Toch aan de kabels? Prima, want de projector heeft een HDMI ingang en USB ingang. Wil je lekker ouderwets TV kijken? Kan ook, want de gadget heeft een Digital TV Tuner. Oh én er zit ook een 3D Optimizer op, voor de liefhebbers.

Wij zeggen: Netflixen op de bank, laat dat WK maar komen, waar staat het bier? Morgen een presentatie op je werk? Geen probleem. Laat het leven maar komen. Want wij hebben de LG PH450U Ultra Short Throw LED Projector potverdomme!

LG PH450U - 12

 

 

Total
5
Share