Deze ultralichte 2-in-1 Chromebook wordt jouw favoriete collega

Iedereen heeft op de werkvloer wel een favoriete collega. Jij en je maatje zoeken elkaar áltijd op, maken oogcontact als iemand iets doms zegt en jullie sturen elkaar de hele dag e-mails. Een dag zonder hem/haar op kantoor voelt leeg. Daarom is het heerlijk iemand te hebben die te allen tijde bij je is. Iemand waar je mee kan sparren, die jou steunt in moeilijke situaties en een persoon die dingen voor je kan onthouden.

En die iemand is vanaf nu geen persoon meer, maar een 2-in-1 Chromebook. De Lenovo IdeaPad Duet Chromebook schakelt net zo gemakkelijk over van werk naar vermaak als jouw maatje op kantoor. Doordat je binnen 0,1 seconde van laptopmodus naar tabletmodus kan switchen heb je altijd plezier. Óók op de werkvloer, want daar draait het toch om in het leven?

Lenovo IdeaPad Duet Chromebook: de ideale collega

Lenovo heeft het beestje de perfecte naam gegeven; IdeaPad. De Chromebook is ontworpen om je creativiteit ruim baan te geven. Desalniettemin kun je er ook keihard mee werken als het nodig is. Heb je een deadline lopen? Dan kun je vlammen op je plug-and-play toetsenbord die met magneten vastzit. Is het tijd om te chillen? Je kan het toetsenbord loskoppelen en je hebt een ultradraagbare 10,1″ tablet die klaar is om je te entertainen.

Lenovo IdeaPad Duet Chromebook, Deze ultralichte 2-in-1 Chromebook wordt jouw favoriete collega

Snel, wendbaar, betrouwbaar

Acht seconden. Dat is de tijd die de IdeaPad Duet Chromebook nodig heeft om op te starten. Dat is toch nét even anders als je collega die vier bakjes koffie pakt voordat hij een mail kan beantwoorden. Praktisch gezien ben je dus áltijd klaar om aan ’t werk te gaan.

Hoe je het ook wendt of keert: het allergrootste voordeel van een 2-in-1 Chromebook is de wendbaarheid. Dankzij het ontwerp met de 5-punts pogopin en magneet is hij extreem easy aan te sluiten en los te maken. En in beide modi is hij dun en licht, met 7,35 mm en 450 gram als tablet tot 18,2 mm en 920 gram in zijn volledige outfit. Ideaal.

Met je betrouwbare Google-account kun je jezelf aanmelden en het soepele besturingssysteem van Chrome ervaren. Op een werkdag kun je productief aan de slag gaan met belangrijke apps zoals Word, Excel en Powerpoint. Zo heb je alles bij de hand en hoef je jouw collega niet de hele dag te storen.

Lenovo IdeaPad Duet Chromebook, Deze ultralichte 2-in-1 Chromebook wordt jouw favoriete collega

Stijlvol in de hand

De tablet heeft een stijlvol design. Géén speeltje met een saaie eentonige kleur, maar een mooie combi van Ice Blue en Iron Grey. Het 10,1″ scherm heeft randen van slechts 9,13 mm breed en FHD-resolutie (1920 x 1200) met een helderheid van 400 nits, voor scherpe details en kleur. Handig voor je presentaties én voor je favoriete serie in de avond.

Specs

Besturingssysteem: Chrome OS
Beeldscherm: 10,1″ FHD (1920 x 1200), 400 nits
Batterij: Tot 10 uur
Camera: 8 MP met autofocus
Afmeting tablet: 239,8 mm x 159,8 mm x 7,35 mm
Afmeting tablet + toetsenbord: 244,87 mm x 169,31 mm x 18,2 mm 

Je tikt jouw favoriete nieuwe collega – de Lenovo IdeaPad Duet Chromebook – al voor €299,- op de kop. Dan heb heb je 64GB op de vaste schijf. Mocht je liever een vaste schijf van 128GB   hebben, dan kost het je €349,-. Hier vind je alle opties op een rijtje.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Lenovo.