Er komt dus serieus een LEGO-set van The Office

CREDITS: LEGO

Was het niet ene Michael Scott van Dunder Mifflin die zei: “An office is a place where dreams come true”. Jup, dat was hij. En hij zal ook trots zijn dat die dromen nu op kleine schaal uitkomen. Er komt namelijk een heuse LEGO-set van de iconische tv-serie.

LEGO-set voor sitcomliefhebbers: The Office

Er worden in oktober veel sitcomfans blij gemaakt met deze nu al legendarische set. Je vindt veel van de geliefde karakters terug als mini en daarnaast ook klassieke settings. In set vind je 15 van je favo’s: Michael, Dwight, Jim, Pam, Kevin, Oscar, Angela, Ryan, Stanley, Kelly, Phyllis, Meredith, Creed en Darryl. Eén blik op de LEGO-set en je ziet dat er veel grappen en knipogen zijn naar de meest geliefde scènes.

, Er komt dus serieus een LEGO-set van <strong>The Office</strong>
Foto: LEGO

Verschillende settings

Je kunt met de set verschillende settings bouwen om het échte The Office-gevoel te krijgen. Naast de grappige karakters vind je in de set ook de receptie, de vergaderruimte, Michaels kantoor en de welbekende bureau-eilanden.

De LEGO-set is ontworpen door een fandesigner, Jaijai Lewis. Via LEGO IDEAS heeft hij het initiatief genomen en het concept kreeg meer dan 10.000 supporters. Bij die mijlpaal wordt het doorgestuurd naar LEGO om te checken of het écht iets is. En nu komt The Office-set in oktober online. Dus als jij ooit een goed idee hebt, shoot. Niet voor niets is de legendarische quote: ‘You miss 100% of the shots you don’t take’ van Michael Scott. Althans, dat vindt hij.

De 1164-delige is niet zo klein: meer dan 15 cm hoog, 30 cm breed en 10 cm diep. Wie hoort er nu ook op de achtergrond: ‘That’s what she said!’ Je kan ‘m nu al pre-orderen en dat kan voor $180.  Dat heb je er wel voor over, toch?

Foto’s: LEGO

Source: