Wakanda Forever! LEGO dropt legendarische Black Panther

Superhelden, Land Rovers, The Office-karakters en Italiaanse scooters: LEGO dropt de ene na de andere toffe set. En de categorie superhelden van blokjes krijgt een nieuw hoofdstuk.

Samen met de knappe koppen van Marvel brengen ze legendarische Black Panther naar jouw woonkamer. Hiermee wordt weer een nieuwe ode gebracht aan Chadwick Bosemans rol als T’Challa.

LEGO: Black Panther set

Het is niet zomaar een setje. Met zijn hoogte van 46 cm en een aantal van 2.961 LEGO-blokjes is de Black Panther een klasse apart. Extra glans heeft één van Marvels favoriete karakters gekregen door zijn reflecterende zwarte en zilveren stukken. Dat wordt ook nog eens gecombineerd met blauwe en paarse underglows, die de hartslag nabootsen. Een knap staaltje werk, dus.

LEGO: Black Panther
Foto: LEGO

Meer details

Om het werk af te maken heeft LEGO een aantal fraaie details verwerkt. Zo hangt om de nek van de Black Panther de iconische Claw Necklace. Terwijl de afneembare handen ook gearticuurde vingers hebben, waardoor de Black Panther de Wakanda Forever-groet showt. Onder zijn nek en armen vind je een displayvoet met daarop het befaamde Black Panther-logo.

Vanaf 1 oktober ligt de LEGO Black Panther set in de winkels of is-ie online beschikbaar. Het kostenplaatje? Die is met €349,99 ook niet mals. Maar goed, je krijgt er wel een iconische set voor terug. Eentje die bij andere fans jaloerse blikken zal oproepen.

Source: