Nederlands bedrijf ontwikkelt geniale vlek- en geurvrije overhemden

Iedereen heeft minstens één wit overhemd in zijn garderobe. Deze essential mag in geen enkele kledingkast ontbreken. Het is tijdloos item en kan bijna overal bij gedragen worden. Er zit alleen één nadeel aan: je ziet er alles op. Van deo-vlekken tot saus-spetters. Hoe chill zou het zijn als dit verleden tijd was? Heel chill, want met nieuwe technologieën kunnen er shirts gemaakt worden die vlek- én stankvrij zijn. Dit wilde wij wel eens zien…

Altijd fresh

Oké, dat klinkt waarschijnlijk een beetje ongeloofwaardig. Maar de bovenstaande video levert bewijs. Tóch waren we nog sceptisch. Houd onze Instagram Stories in de gaten want vandaag hebben we het zélf getest! En…

Het shirt werkt dus écht als een tierelier. Alsof vocht over een autoraam naar beneden dwarrelt zonder ook maar één vlek achter te laten. Met dit shirt ben jij de hele dag fresh en klaar voor alles wat op je pad komt. Wordt er met koffie gesmeten of breekt er een food fight uit op kantoor? No worries! Jij kan de frontlinies zonder zorgen bestormen. Daarna spoel je alles met het grootste gemak weer van je overhemd af. Al raden we niet per se aan om blind rond je heen te gaan gooien met eten, want dan zijn eventuele vlekken op je shirt waarschijnlijk niet je grootste zorg meer.

Labfresh

Dit geniale product komt van de Nederlandse Lotte Vink en Kasper Brandi Peterse. Onder de naam Labfresh brengen zij dit nieuwe smart shirt op de markt. En hoewel het begon als succesvolle Kickstarter campagne is het inmiddels uitgegroeid tot een populaire webshop. Momenteel kun je dan ook een aantal verschillende modellen overhemden kopen. Er zit zo voor iedereen een overhemd tussen dat prima past en niet direct de was in hoeft. Denk aan het klassieke Dress Shirt of de Oxford in verschillende kleuren, maar ook sokken en stropdassen. Ideaal voor elke moderne man die op zoek is naar een overhemd dat je meerdere dagen aan kan.

Duurzaam prijsje

De technologie zit verstopt op microniveau en is niet terug te zien in het ontwerp. Je kan het wel voelen aan de stof, maar dit is niet vervelend. Hierdoor merk je nauwelijks iets van de aanpassingen. Daarnaast is er bewust gekozen voor een overhemd van 98% katoen en 2% elastaan. Dat zorgt voor net dat beetje rek wat fijn is aan een shirt. Er is een hele supply chain binnen Europa opgezet waardoor duurzaamheid gegarandeerd wordt. Zo koop je voor €99 een overhemd dat lang meegaat, zonder dat het zijn kleur verliest!

Labfresh

Total
37
Share