Deze klok wekt je door middel van geur!

Je hebt mensen die een schijthekel aan kamperen hebben en je hebt mensen die het heerlijk vinden. Maar één ding vinden we allemaal heerlijk: de geur van ochtenddauw op het gras als je de tent open ritst. Gelukkig hoef je met deze gadget hiervoor niet meer naar een regenachtige camping in Zeeland! Deze klok wekt je namelijk door middel van geur.

De ochtend, het is niet het meest aangename deel van de dag voor velen. Het is daarom ook slim om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een horizontale douche te installeren, zodat je nog even lekker kan blijven liggen, maar ook door de Olfactory Alarm Clock aan te schaffen. De geur van verse croissantjes, koffie of de zee zullen je ochtend verreiken. Voor even dan. Want zodra je er achterkomt  dat je helemaal niet in Capri aan een croissantje en een Italiaanse espresso zit, valt het toch vies tegen.

Olfactory Alarm Clock

Deze klok van Sensorwake gebruikt niet alleen geur om je wakker te krijgen. Dat gaat bij de meeste niet werken, natuurlijk. Gelukkig maar, anders zou je van elke scheet van je bedpartner wakker worden. De Alarm Clock gebruikt gedurende de twee minuten waarvoor je uiterlijk moet wakker worden, ook gebruik van licht en fijne, bijpassende geluiden.

Er zijn capsules te bestellen met verschillende geuren. Elke capsule is goed voor 30 wake-ups.

Total
1
Share