Porsche x KEF Space One Wireless Headphones

Je ziet het vaak: wanneer het design helemaal on point is, valt de functionaliteit of kwaliteit vies tegen. Of als alle focus op de laatste twee eigenschappen is gelegd, ziet het er weer niet uit. Dit geldt vaak voor speakers of headphones, maar ook bijvoorbeeld meubels of kleding. Maar nu denken we een koptelefoon gevonden te hebben, waarbij deze vlag eens niet op gaat! Meet de Space One, ontwikkelt met de kennis van KEF en de ontwerp skills van Porsche.

Space One Wireless Headphones

Iconisch design

Superieur design en elegantie, zoals we dat gewend zijn van het sportwagenmerk, komen samen in het ontwerp van de Space One. Prachtig geborsteld staal en leer vormen deze headphones tot een waar plaatje om naar te kijken. Maar een koptelefoon heb je om naar te luisteren. Nog vóór je de muziek aanzet merk je dat je niet zomaar iets op je hoofd hebt. De over ear pads van traagschuim met ademend kunstleer, voelen zacht en soepel aan en het is duidelijk dat dat ze niet gaan irriteren na lang dragen. Comfort staat dus hoog in het vaandel. Maar dan komt het belangrijkste…

De muziek kan aan.

Pure kwaliteit

Kraakhelder, we kunnen niet anders zeggen. Op alle toonhoogten presteert deze nieuwe koptelefoon van KEF. Fijne diepe bastonen, maar niet te overdreven. Heldere hoge- en middentonen, alsof er een band voor je neus staat te spelen.

De Active Noise Cancelling van de Space One staat aan, maar valt voor een high-end hoofdtelefoon weer wat tegen. Daar moeten we ook eerlijk over zijn. Maar het geluid dat de Space One produceert maakt alles snel goed. Je kan max. 30 uur (met ANC aan) wireless luisteren via Bluetooth en kan hier met de bijgeleverde audiokabel nog een ongelimiteerd aantal uur aan vast plakken.

Concluderend: we zijn groot fan van het ontwerp van deze werkelijk prachtige koptelefoon. De ruisonderdrukking had van ons wat beter mogen werken, maar qua geluidskwaliteit staat de Porsche x KEF Space One Wireless echt op eenzame hoogte.

Bestel ‘m nu voor €399,-

Total
27
Share