Met deze kantoorartikelen heb je een betere werkplek!

De hardwerkende man brengt wekelijks heel wat uurtjes door op kantoor. Elke dag in een kale, sfeerloze ruimte, op dezelfde stoel en met dezelfde mensen om je heen. Niet erg motiverend en al helemaal niet inspirerend. Gelukkig kan je met een aantal toffe kantoorartikelen je bureautje een stuk aantrekkelijker maken!

Inspirerende en motiverende omgeving

Als je iedere dag van 9.00 tot 17.00 uur naar dezelfde muren zit te staren, is de kans groot dat je niet echt geïnspireerd wordt door je omgeving. Een tip die wij je daarom geven: zorg dat je kantoor er strak uitziet en je jezelf omringt met toffe kantoorartikelen. Het werkt een stuk prettiger met een geordende desk en mooie spullen om je heen. Daarnaast bevordert dit je creativiteit, gezondheid én productiviteit.

Monitorstandaard

Een monitorstandaard helpt je om rechter op te zitten. Als je veel tijd achter een bureau doorbrengt is je houding van groot belang. Daarnaast zorgt het voor een schoner en opgeruimder bureau. En dat, zoals net verteld, zorgt voor een hogere productiviteit.

Notebook

Schrijf af en toe met de hand. Het is goed om naast typen je handen ook andere bewegingen te laten maken. Schrijf, teken en krabbel dus af en toe met de hand. Het helpt niet alleen overbelasting te voorkomen, het bevordert ook de creativiteit. En een notebook is ideaal om notities in te maken tijdens telefoongesprekken en vergaderingen of om to-do lijstjes in bij te houden. Een aantal toffe accessoires kunnen dus veel uitmaken!

Remember: de eerste indruk telt

Dus het is niet alleen voor jezelf van belang dat je werkplek er op en top uitziet. Als je zakenrelaties of klanten ontvangt heb je met een strak kantoor sowieso een streepje voor.Je komt een stuk professioneler en meer geordend over. Dat kan nét dat beetje extra zijn dat je nodig hebt!

Drink voldoende

Hoe inspirerend je werkomgeving ook is, eten en drinken zijn ontzettend belangrijk om je productiviteit hoog te houden. Drink daarom veel en regelmatig. Zorg voor een thermoskan (verkrijgbaar bij Engelbert Strauss) of flesje water op je bureau. Het dwingt je niet alleen genoeg te drinken, het ziet er ook gewoon tof uit. Eten komt wat nauwer. Eet je te weinig en je hebt honger, eet te veel en je krijgt een dip. wacht niet tot de lunch, maar neem een stuk fruit of een ander tussendoortje. Zo eet je minder tijdens de lunch en voorkom je die dip!

Gebruik planten

Het groen van planten breekt met het de vaak witte, zwarte of houtkleurige kantoren. Daarnaast zorgen ze voor zuurstof. Planten zorgen niet alleen voor frissere lucht en een beter ogend kantoor, ze verhogen ook de productiviteit van werknemers!

Inspiratie kantoorartikelen

Mist jouw bureau nog essentials als een notebook of desktop organizer? We hebben speciaal voor jou een aantal toffe kantoorartikelen op een rijtje gezet.

Total
0
Share