De nieuwe JBL Xtreme 2 is de perfecte zomer speaker!

Wat een heerlijke zomer! Barbecuen in de tuin, een biertje aan het water en avonden blijven hangen in het park of op het strand. Je vult je zomerse avonden met lekker eten, fijne mensen, veel biertjes en uiteraard goede muziek. Met de JBL Xtreme 2 wordt dat laatste deze zomer nóg makkelijker. De gloednieuwe speaker van JBL is namelijk nóg krachtiger in zijn geluid en heeft een paar handige functies!

JBL Xtreme 2

De JBL Xtreme 2 is de nieuwste lancering van het audiomerk JBL. Het geluid is nóg beter en krachtiger dan de eerste versie dankzij de geüpdatete drivers en de JBL Bas Radiator. Zei er iemand Project X? Is goed, naar het zwembad!

De batterij gaat een hele nacht (of dag) mee en daarnaast kan je je telefoon er aan hangen, om ook deze op te laden. Maar volgens ons is the best yet to come: je kan er een biertje mee openen!

Op het strand, in het zwembad…

Met de zomerse dagen die we al hebben gehad en vooral die nog gaan komen, zoeken we graag verkoeling aan het water. Om geen gezeur met je speaker te krijgen heeft JBL deze versie helemaal waterdicht gemaakt. Mocht je er per ongeluk – of expres – mee in het water springen of er een plens water eroverheen krijgen, is dat geen probleem. Met de twee haken die vast zitten aan de strap, hang je hem overal op.

De kracht die dit apparaat heeft comes with a price. Daarmee bedoelen we niet de €299,- waarmee hij over de toonbank gaat – want dat is heel schappelijk. Maar de JBL Xtreme 2 weegt 2,4 kilo en daarmee een echte krachtpatser. En dat is natuurlijk van groot belang op jouw boot- of beach party!

Is het geluid van één Xtreme 2 niet goed genoeg voor jou en je 200 beste vrienden? Via JBL Connect+ koppel je draadloos tot aan 100 luidsprekers (die JBL Connect+ ondersteunen) aan elkaar. Zie je het het al voor je?

 

Langere batterijduur

Een andere verbetering van de Xtreme 2 is dat de batterij langer mee gaat. Als hij volledig opgeladen is, kan je er een hele dag mee op pad. Hij zou tot zo’n 15 uur muziek kunnen blijven draaien. Zo kunnen je zomerse stranddagen tot diep in de nacht doorgaan, zonder dat je zonder muziek komt te zitten.

Hebben, hebben

De JBL Xtreme 2 is vanaf nu beschikbaar. Je kan hem hier online kopen of in de winkel. Het hebbedingetje kost dus €299,- en is verkrijgbaar in de kleuren Forest Green, Ocean Blue en Midnight Black.

Total
0
Share