De gloednieuwe JBL GO 2 is je ideale reismaatje

Reizen zit in je bloed of niet, maar iedereen weet dat je altijd te veel spullen bij hebt. Een goed voorbeeld is een Bluetooth speaker. Wil je een beetje fatsoenlijk geluid, dan zal je flink wat ruimte in je koffer moeten opofferen. Opkofferen dus…

Ons punt is: hoe chill is het als dit ook anders kan. Een speaker van klein formaat, met relatief hoge prestaties? Eentje die niet de wereld kost, waar je dus niet mega voorzichtig mee hoeft te zijn. Een boxje dat schok- en waterbestendig is, waardoor je er ook niet voorzichtig mee hoeft te zijn.

Ik denk dat we ‘m gevonden hebben…

JBL GO 2

We waren in Val Thorens voor de lancering van de JBL GO 2. Ze organiseerde een toffe Snowparty in de brandende zon, waar wij in stijl kennis konden maken met deze gadget. En gefeest hebben we..

Nu gaan we je écht niet vertellen dat je een dikke party kan hosten met dit luidsprekertje van €34,99, maar zeker wel een mini-party! Op de piste, in het park of onder de douche. Dit apparaat is gewoon leuk én verrast qua prestaties.

Met een volledig opgeladen batterij luister je maximaal 5u naar je favo tunes, met een uitgangsvermogen van 3W. Daarnaast is de GO 2 volledig waterdicht, waardoor je niet alleen langs het zwembad muziek kan luisteren, maar ook ín. Plak ‘m op je surfplank, snowboard of opblaasloungeset, biertje erbij, leven!

Lancering GO 2 @ JBL Snowparty 2018

Het sneeuwseizoen is officieel ten einde, maar het zou stom zijn om dit ongemerkt voorbij te laten gaan. Natuurlijk, veel gebieden pakken flink uit en Val Thorens sluit traditiegetrouw af met de Dutchweek. Wij gingen dit keer voor iets nieuws en héél speciaals: de JBL Snowparty!

Club Med, dat direct op de piste zit, werd voor de gelegenheid omgetoverd tot een all-in partyhotel. Winnaars en genodigden werden met vliegtuigen ingevlogen voor het dikste sneeuwfeest van het jaar. Sam Feldt, Sunnery James en Ryan Marciano opende het weekend en Tinie Tempah en Nicky Romero bliezen het spreekwoordelijke dak eraf bij de 360 Bar op de piste. Er was alleen geen dak. In de open lucht bevond zich confetti, liters champagne, JBL stunt-vliegers en daarboven een heerlijk zonnetje.

Zie het als een soort Husk-reisje voor volwassenen. Maar dan 8x zo dik! Hoe het er precies aan toe ging, lees je hier bij onze broertjes van Mellowed óf check je onze Manify Stories op Instagram.

Hebben

Lijkt dit speakertje van nog geen 185 gram je ook de ideale reispartner. Kunnen wij begrijpen. Bestel ‘m hier in een van de 12 verschillende kleuren en geniet van je eerstvolgende reis, park-bbq of tuinpizza-avond!

Total
12
Share