JAM Ultra Earphones: 30 uur luisterplezier

Dagelijkse struggle: oortjes die volledig in de knoop zitten. Met draadloze JAM Ultra Earphones is deze ellende voor eens en altijd klaar. Het moet ook maar eens afgelopen zijn met het verlengen van je ochtendritueel. Minimaal een kwartier heb je nodig om de draden uit elkaar te halen inclusief de zucht pauzes tussendoor.

Natuurlijk zijn er ook genoeg on-ear headphones die het trucje doen, maar eerlijk is eerlijk, niet iedereen kan dit hebben. Daarnaast zijn draadloze compacte in-ear headphones met Bluetooth soms gewoon handiger. En dan heb je gelukkig de JAM Ultra Earphones van JAM audio. Bless.

Natuurlijk zette Apple deze trend met die elektrische tandborstels voor in je oor, maar naar ons idee heeft JAM het een stuk beter uitgewerkt.

JAM Ultra Earphones

Draadloos heeft altijd een nadeel, omdat dit betekent dat ze uiteindelijk wel leeg gaan. Het ene product wat sneller dan de ander. JAM Ultra Earphones sluit zich aan bij de producten waar je draadloos wat langer van kan genieten. Vliegreisje op de planning of een stevig wandeltochtje? Je kan dertig uur genieten van deze dingetjes, voordat je toch dat kwartier moet pakken om de andere oortjes tevoorschijn te toveren.

Je hoeft ze overigens ook niet allebei tegelijk te gebruiken. Zit er iemand in je te tetteren en wil je een lekker achtergrond muziekje in voor de sfeer? Doe dan gewoon één oortje in de kant waar zij niet tegenaan moppert. Bellen kan ook met de oortjes, dus schakel gerust een hulplijn in bij noodsituaties.

JAM-Ultra-Earphones-2

JAM-Ultra-Earphones-3

Powerbank

Oké, er zit een addertje onder het gras: de oordopjes zelf gaan maar drie uurtjes mee, waarna je ze in de case moet leggen. Deze case is namelijk ook meteen een powerbank die de oortjes tot tien keer kan opladen, voordat deze in het stopcontact moet. Ofwel, een beetje misleidend, maar je hebt 30 uur lang geen stopcontact nodig. Hmm…

Je telefoon kan je ook opladen aan de case, want een USB poort werd niet over het hoofd gezien bij het ontwikkelen van de JAM Ultra Earphones. Van een potje rennen of een duik zijn ze trouwens ook niet vies, want de oortjes zijn zweet- en waterbestendig.

JAM-Ultra-Earphones-1

 

Total
1
Share