Met de Moto Mod print je vanaf je smartphone meteen je foto’s

Lenovo presenteert een nieuw leuk hebbedingetje: de Polaroid Insta-Share Printer Moto Mod. Een hele mond vol, maar wát een vet ding. Het is een accessoire die je smartphone verandert in een instant printer en je zo de mogelijkheid geeft je foto’s niet alleen online te delen, maar nu ook offline. Je maakt een foto met je Moto Z-smartphone, deelt hem via Instagram en print hem direct uit met de Moto Mod om de foto in real life te delen.

Insta-Share Printer Moto Mod

De accessoire is een toevoeging voor de Moto Z lijn, een nieuwe lijn smartphones uit de Verenigde Staten die we steeds meer hier in Europa zien. De Moto Mod is een simpel magneethoesje die je gemakkelijk op je telefoon klikt, waardoor je smartphone verandert in een printer voor de vetste polaroid foto’s.

Let’s share

Met de polaroid printer die je gemakkelijk aan de achterkant van je telefoon bevestigd, heb je meteen een afdruk van je favoriete foto’s. Via Facebook, Google, Instagram kan je jouw foto’s delen met de Moto Mod en direct uitprinten op polaroid formaat. De Moto Mod bevat ook een knopje waarmee je met jouw smartphone foto’s kunt maken met hoge resolutie, die direct worden afgedrukt. De foto’s zijn 7,5 bij 5 centimeter groot en worden afgedrukt op zelfklevend papier. Zo kan je de foto meteen ergens opplakken.

Moto Z smartphones

Helaas is deze vette accessoire alleen beschikbaar voor Moto Z Smartphones – de nieuwe smartphones van het merk Motorola. Het aantal toestellen en aanbod van Motorola groeit wel flink. De smartphones onderscheiden zich van andere merken door de strakke designs, hoge resolutie in camera en snelle systeemwerking.

De Polaroid Insta-Share Printer Moto Mod is sinds januari 2018 verkrijgbaar in Nederland en kost €169,00.

https://youtu.be/O23ISH8Fd0w

 

Total
1
Share