IKEA en Sonos slaan handen in een en lanceren toffe collectie!

CREDITS: IKEA

Meubels worden steeds vaak geïntegreerd in het design van jouw huis. IKEA en Sonos spelen hier slim op in door beide expertises te combineren. De kennis van woninginrichting en design van IKEA wordt aangevuld met de kennis van geluid van SONOS. Het resultaat is de SYMFONISK collectie: speakers die perfect passen binnen jouw interieur. Kwalitatief geluid, een prachtig design en nieuwe technologie. Dat alles wordt nu toegankelijk voor een breed publiek.

Collab IKEA en Sonos

De SYMFONISK collectie bestaat uit een tafellamp-speaker en een boekenplank-speaker met WiFi. Licht en geluid worden samengebracht dankzij de tafellamp en laten zien hoeveel impact die combinatie heeft op de sfeer in huis. Een nieuw begin van de week is niet altijd even vrolijk. Fijne muziek zorgt met de juiste verlichting ervoor dat jouw week een heerlijke start krijgt.

Vanaf het begin was duidelijk dat het design moest afwijken van een traditionele ontwerp van high-tech producten zonder afbreuk te doen aan het geluidskwaliteit. De tafellamp-speaker wordt daarom vergeleken met een haard: een object dat voor warmte en geluid zorgt.

De boekenplank-speaker zorgt voor een combinatie van geluid en opbergen. Hierdoor is een simpele boekenplank opeens multifunctioneel. Met behulp van de haakjes kan je de boekenplank vastzetten op vrijwel iedere plek. Liever horizontaal of verticaal neerzetten? Ook zeker mogelijk!

Symfonisk
Foto: IKEA

Slimme producten

IKEA richt steeds meer op het ontwikkelen van slimme producten. Hierdoor wordt zowel de sfeer als het gemak in je huis verbeterd. De SYMFONISK collectie zorgt hier zeker voor. Van luisteren naar een jaren tachtig-hit waar je moeder dol op was tot jouw eigen favoriete song. Daarnaast: minder apparaten en snoeren nodig in je huis. Altijd fijn!

De tafellamp en en boekenplank zijn verkrijgbaar in het zwart en wit en zullen vanaf augustus in de schappen staan. Niet geheel onbelangrijk: de prijs. De lamp wordt verkocht voor €179 en de boekenplank is verkrijgbaar voor €99.95. Deal or no deal?

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…