Ibubble: de eerste drone voor onder water

Overal vliegen drones door de lucht en als je boven het water aan het vliegen bent, knijp je je billetjes toch even bij elkaar. Het team van Ibubble heeft al jaren een passie voor duiken vond het daarom tijd voor de eerste onderwater drone voor consumenten. Kunnen we eindelijk filmen tijdens het duiken, zonder ons druk te maken over het filmen zelf.

Ibubble

Met dit innovatieve apparaat kan je dus prachtige onderwaterbeelden maken. De Ibubble werkt volledig autonoom. Als je hem toch wilt besturen kan dit via de bijgeleverde armband. Zelf filmen staat in de weg van je eigen plezier. Je bent er niet met je volle verstand bij, je ervaring wordt daardoor minder. De Ibubble filmt je dus zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de opnamen. Je focust je op het duiken, niet op het filmen. De Ibubble volgt je waar je ook gaat. Hij houdt je dan ook altijd binnen het frame van de camera. Je kan natuurlijk wel instellen op welke afstond het apparaat je moet volgen.

Indigogo

Momenteel wordt er geld opgehaald voor de realisatie van de Ibubble. Met behulp van een crowdfunding op de website Indigogo. Inmiddels is het doel van 75.000 dollar al bereikt. De teller staat namelijk al op zo’n 203.500 dollar! Dit komt mede door het hoge aantal preorders wat al is gedaan op de website. Een Ibubble bestellen kost je 1299 dollar. Naar verwachting heb je dan voor het eind van 2016 je eigen professionele onder water drone.

https://www.youtube.com/watch?v=v8hBZQ68ccE

Total
0
Share