Gear Finds: onze favorites van de laatste tijd

Gear, gadgets, tech. Soms willen we het niet toegeven – of soms juist wél – maar wij mannen gaan er goed op. En gelukkig weten merken dat ook.

Daarom wordt er constant verbeterd en verbeterd, waardoor we elke week nieuwe Gear Finds op ons bord krijgen. We schotelen je onze favorites van de laatste tijd voor. Geen dank.

Onze favoriete Gear Finds van de laatste tijd:

Geluid én stijl dat alleen voor jou is

Eindelijk. Oordopjes die er fresh uitzien, en alles hebben wat je nodig hebt. De best mogelijke noise cancelling, gepersonaliseerd geluid, twee devices tegelijk verbinden, géén kraaktelefoongesprekken en een totale speeltijd van 29 uur. Dit alles gaat bij de naam Fresh ’n Rebel Twins Elite.

De best mogelijk noise cancelling heb je door de combi van ‘feedforward’ en ‘feedback’ ANC. Door de adaptieve functie wordt automatisch het meest geschikte ruisonderdrukkingsniveau geselecteerd. Gepersonaliseerd geluid fix je met de Fresh ’n Rebel – Personal Sound app. Je test je gehoor op alle frequenties (links én rechts) en je profiel wordt voor je aangemaakt. Daardoor is de muziek door de Fresh ’n Rebel Twins Elite echt for your ears only.

Plus: het is ook nog eens for the eyes of others, want de kleuren Storm Grey, Silky Sand, Dive Blue en Deep Mauve maken diepe indruk. Daar kun je áltijd mee over straat. Letterlijk, want ze zijn spatwaterdicht: ideaal voor deze tijd van het jaar.

Kostenplaatje? €129,99.

, <strong>Gear Finds:</strong> onze favorites van de laatste tijd

Nostalgie én tech binnen gamingindustrie

De originele Steam Deck van Elgato zorgt ervoor dat er heel wat nostalgie bij ons naar boven borrelt. Combineer die nostalgie met moderne foefjes en je hebt de nieuwe Ayaneo Slide. Deze unieke handheld PC biedt alles waar je bij een gameconsole op hoopt. Daarbij is het ingebouwde toetsenbord waarschijnlijk het meest opvallende gedeelte. In plaats van door een menu of touchscreen scrollen om je letters in te tikken, kun je nu gewoon snel alles via het toetsenbord invullen.

De Ayaneo Slide komt met een 1080p, zes-inch scherm en een 46,2 Wh batterij, waar je dus wel even mee vooruit kunt. Naast het innoverende toetsenbord, zijn de joysticks voorzien van de nieuwste Hall Effect-technologie, die via magneten ervoor zorgt dat er geen voelbare stickdrift aanwezig is. Dat betekent dus dat je nooit meer je console de schuld kan geven. “Ik ging echt de andere kant op”, is met deze sticks verleden tijd. Kostenplaatje? Nog niet bekend… Blijf hier up-to-date.

, <strong>Gear Finds:</strong> onze favorites van de laatste tijdFoto: Ayaneo

Maak de Samsung Galaxy Z Fold 5 black tie-waardig

Je smartphone is een verlengstuk van je levensstijl en daarvan verwacht je meer dan pure functionaliteit. Dat zijn de woorden van de marketing manager van Samsung over de nieuwe Galaxy Z Fold 5 Thom Browne-editie. En daar is geen woord aan gelogen.

De jarenlange samenwerking tussen Samsung en Thom Browne laat zien hoe iconische fashion te combineren is met geavanceerde innovatie. Het ontwerp komt voort uit de exclusieve uitstraling van het gemiddelde Black Tie-event. En eerlijk is eerlijk, deze Fold 5 zou zeker niet misstaan op een soortgelijk evenement. Want met haar zwarte kiezelstenen leder en de verfijnde details, is een smartphone nog nooit zo elegant geweest als deze Galaxy Z Fold 5 Thom Browne-editie.

, <strong>Gear Finds:</strong> onze favorites van de laatste tijd
Foto: Samsung

Bier, cocktails en wijn thuis printen

De printing game gaat hélemaal los. Tenminste op een aantal vlakken, dan. Op kantoor printen we minder dan vroeger, maar we kunnen vandaag de dag wel gewoon wonen in een geprint huis.

En in dat geprinte huis kun je in 2023 ook een cocktailavond houden met geprinte cocktails. Of een Oktoberfest met geprint bier. Of een wijnproeverij met geprint wijn. Of een fit boy-avond met hard seltzer. Enfin, je ziet waar dit heengaat: het bedrijf Cana komt met de Cana One op de markt. ’s Werelds eerste moleculaire drankenprinter die elk drankje kan maken met enkel water en cartridges. Dat is nog eens even ‘modern’.

In totaal bestaat de Cana One uit vier cartridges met een waterreservoir. Je vindt op het apparaat ‘Spirits Cartridge’, ‘Sugar Cartridge’, ‘Carbonation Cartridge’ en een ‘Ingrediënt Cartridge’. Daardoor heb je geen pods, geen poeder en dus ook geen afval. Met een abonnement verzendt Cana cartridges automatisch naar je op, waardoor jij nooit meer voor een krat bier naar de super hoeft. Check ‘m hier.

, <strong>Gear Finds:</strong> onze favorites van de laatste tijd
Foto: Cana

Mini-cybertruck

Er worden veel varianten gemaakt op de Tesla Cybertruck, zoals een camper of motor. Dat lag ook wel in de lijn der verwachtingen. Máár Cybersquad voor kids? Die zagen we niet helemaal aankomen. Zéker niet als-ie ook nog eens van Tesla zelf is.

Toch is dat hoofdstuk geschreven. Hij gaat komen. De ‘speelgoedauto’ heeft een volledig stalen frame, een beklede stoel, een achterwielophanging met schijfremmen en led-lichtbalken. Net echt, toch? De kleine kan er zo’n 19 km mee rijden en kan een topsnelheid van 13 km/h bereiken. Hiermee wordt jouw zoon of dochter toch wel het baasje van de buurt.

Het beestje wordt aangedreven door een lithium-ion-batterij (24 V/188 Wh) en gaat je €1.990 kosten. 

, <strong>Gear Finds:</strong> onze favorites van de laatste tijd

Op eenzame toonhoogte

Het is al een aantal keer voorgekomen dat onze Sonos nét iets te hard stond en de buurman aan de stoep stond. Niet om mee te feesten, maar om te vertellen dat het geluid omlaag moet. Sorry buur, het geluid is gewoon té lekker. En maak je borst maar nat, want met de Sonos Move 2 gaat het geluidsniveau al helemaal niet meer omlaag.

De nieuwe draagbare huisspeaker van Sonos is namelijk een stuk groter én zwaarder dan de meeste Bluetooth-speakers. Dat betekent niet alleen dat het geluid luid genoeg is voor een feestje, maar ook dat er een flinke accu in de speaker zit waarmee je rustig 24 uur muziek pompt. Bovendien bevat de Move 2 veel meer audiotechnologie dan vrijwel elke andere Bluetooth-speaker. Het nieuwe model introduceert namelijk dubbele tweeters, een perfect afgestelde woofer die een diepe bas brengt en een akoestisch herontwerp.

En dat voor €499. 

, <strong>Gear Finds:</strong> onze favorites van de laatste tijd

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…