Next-level technologie met het Galaxy-ecosysteem van Samsung

CREDITS: Samsung

Coke versus Pepsi, Playstation versus Xbox en Apple versus Samsung. Het zijn de vetes waarbij de strijdbijlen nog lang niet begraven zijn. Laatstgenoemde doet er nog een schepje bij op in de battle tussen de technologische kemphaantjes, want Samsung is namelijk met een geheel eigen ‘ecosysteem’ gekomen.

Het ‘Galaxy-ecosysteem’ van Samsung en meer

Een wereldse ontwikkeling, zo kan je het Galaxy-ecosysteem van Samsung met recht noemen. Het ecosysteem verbindt namelijk alle Galaxy-apparaten met elkaar en laat ze samenwerken door middel van de zogeheten app-continuïteit. Vooral de recente Galaxy uitvoeringen werken naadloos samen door het ecosysteem. Wij lichten die handige gadgets dan ook met alle liefde haarfijn aan jou toe.

Galaxy S22 Ultra

Het eerste paradepaartje van dit lijstje is de Galaxy S22 Ultra. Volgens de kenners is dit de verbeterde opvolger van de Note-serie, en dat is allesbehalve een belediging. De Ultra heeft een futuristische look met vier camera’s op de achterkant en een groot scherm zonder zichtbare rand. Het scherm is daarnaast voorzien van een ’S-Pen’, dat maakt het bedienen van je smartphone nog makkelijker.

De S22 Ultra heeft de beste camera wat Samsung te bieden heeft maar ook in de markt: een 108MP wide-angle camera, een 10MP 3x optical zoom camera en een 10MP 10x optical zoom camera. Hiermee kun je tot wel 100x inzoomen met behoud van kwaliteit.

ecosysteem, Next-level technologie met het <strong>Galaxy-ecosysteem</strong> van Samsung

Galaxy Tab S8

Onto the next gem. De Galaxy Tab S8 is de nieuwste tablet binnen de Galaxy-familie en dit is ook een knap staaltje werk. De Tab S8 Ultra is de grootste tablet die Samsung tot nu toe heeft uitgebracht, en krijgt daarbij direct wat extra functies. De tablet beschikt over de mogelijkheid om gebruikt te worden als desktopcomputer en zorgt daarmee voor een hoop extra bruikbaarheid. Zeker als je beseft dat de tablet in verbinding staat met het ecosysteem en je de Tab S8 dus ook als tweede scherm kunt gebruiken voor je laptop.

ecosysteem, Next-level technologie met het <strong>Galaxy-ecosysteem</strong> van Samsung

Galaxy Watch4

De nieuwste smartwatch van Samsung: de Galaxy Watch 4. Dit klokkenwerk is volgebouwd met high-end componenten en de slimste software. De watch is namelijk voorzien van Google Wear OS. Daarnaast is het model qua looks ook niet verkeerd: het heeft een classy siliconen bandje met roestvrijstaal en is ook nog eens waterdicht. Het scherm heeft een klasse resolutie met bijna 400 x 400 pixels.

ecosysteem, Next-level technologie met het <strong>Galaxy-ecosysteem</strong> van Samsung

Galaxy Buds2

Last but not least: de nieuwste wireless oortjes van Samsung. Met deze soundunits ben je voorzien van compacte bluetooth oortjes die ANC hebben. Het geluid in deze Buds zijn om door een ringetje te halen. Daarnaast zijn de oordopjes heel klein en licht, maar het geluid blijft lekker zwaar en vol. Tevens kan je de equaliser aanpassen waardoor je de bass nog een keertje flink kan opschroeven.

ecosysteem, Next-level technologie met het <strong>Galaxy-ecosysteem</strong> van Samsung

Nieuwe releases

In de tussentijd heeft Samsung ook nog eens de Fold4, Flip4, Galaxy Watch5 en de Buds2 Pro op de markt gepompt. Dat Samsung een paar elite producten op de markt heeft gebracht is nu dus overduidelijk. En dan zijn ze ook nog eens allemaal verbonden met elkaar door het ecosysteem. Daarmee heb je benefits zoals een tweede scherm tijdens het werken, autoswitching van Buds, copy & paste van smartphone naar tablet en vice versa and so on. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

ecosysteem, Next-level technologie met het <strong>Galaxy-ecosysteem</strong> van Samsung

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Samsung.