De FujiFilm Instax Square SQ10 fotografeert digitaal en maakt polaroids!

Een fotorolletje is al lang verleden tijd dankzij de digitale camera’s en de old school polaroid camara’s in een nieuw design. Het heeft even mogen duren, maar er komt nu eindelijk een camera waarmee je dit allebei kunt. De nieuwe FujiFilm Instax Square SQ10 camera is namelijk hybride. Hij maakt digitale foto’s en het is mogelijk om ze direct als polaroid uit te printen. Bovendien is de kwaliteit top dus deze camera is perfect voor een huisfeest, festival, vakantie of een ander moment dat je zeker moet vastleggen. Daarna kun je hem zo boven je bed hangen én delen op je Instagram!

instax-square-sq10-7

FujiFilm Instax Square SQ10 camera

De SQ10 maakt gebruik van een nieuw Instax Square filmformaat dat uitzonderlijke beeldkwaliteit levert met tal van artistieke expressies. Hiermee wordt de beeldkwaliteit naar een hoger niveau getild. De camera print polaroids met een afmeting van 86 x 72 mm en het is mogelijk om een creatieve rand toe te voegen. Daarnaast beschikt de SQ10 over een ingebouwde digitale camera. De CMOS-senser van 1/4 inch is voorzien van een kleurenfilter en kan 1920 x 1920 pixels digitale JPEG-foto’s produceren. Het interne geheugen kan ongeveer 50 foto’s opslaan en dit kan worden uitgebreid met een micro SD kaart. Wanneer de batterij volledig opgeladen is, kan de camera zo’n 160 foto’s schieten.

Specificaties

De voorzijde van de camera beschikt over een 28,5 mm vast lens met een 2.4 inch diafragma. De achterkant is voorzien van een 3-inch kleuren LCD-scherm. Zodra je een foto hebt gemaakt, kun je deze direct afdrukken als polaroid. De camera bevat automatische belichtingsregeling, gezichtsherkenning, autofocus, vignetcontrole en helderheidsaanpassing, live weergave en ingebouwde fotobewerking. Daarnaast kun je gebruik maken van 10 verschillende filters, 10 cm scherpstellen en een dual shutter systeem. De Fujifilm Instax Square SQ10 is vanaf mei beschikbaar voor €258,- .

instax-square-sq10-8

Total
17
Share