Safety first met de Eufy Floodlight Camera 2K Pro

We leven in het derde decennium van de 21e eeuw. En wat betekent dat? Slimme technieken die je leven beter maken in alle uithoeken van de wereld. Soms op plekken waar je er liever niet mee in aanraking komt – Joe, wifitrackers in winkels -, maar meestal is het een verademing.

Als je veel gebruikmaakt van deze technieken, op je werk of voor entertainment, waarom dan niet voor veiligheid rondom je eigen huis? Oost west, thuis best, toch? Met de Eufy Floodlight Camera 2K Pro weet je altijd en overal wie er rond je huis banjert. Daggggg, pottenkijkers. 

Veiligheid is niet te koop, de Eufy Floodlight Camera 2K Pro wel

Soms hang je in je eigen stekkie op de bank. Gewoon even chillen, en dan kun je spieken door de jaloezieën wie je komt lastigvallen. Maar negen van de tien keer ben je als ondernemend persoon op pad. Ook dan wil je weten wie voor je huis staat.

Een pakketbezorger, de buurman met een geleende hamer, de buurvrouw die boter komt terugbrengen of tóch je ex die verhaal komt halen. Stuk voor stuk met uiteenlopende redenen. Vanaf nu wordt contact leggen met hen een eitje, want deze IP-camera is je beste vriend. 

, Safety first met de Eufy Floodlight Camera 2K Pro

Perfect beeld, speakers en meer

De camera heeft namelijk een kijkhoek van 360°, waardoor je zicht hebt op de hele buitenomgeving. Ook als het daglicht is gevallen, want door de felle schijnwerper heb je goed licht. Zó goed, dat de brutale aap van een inbreker wordt afgeschrikt. Die inbreker wordt sowieso niet herkend, want de slimme camera herkent personen en kan personen volgen dankzij AI. Dat doet-ie zo scherp – in 2K Full HD – dat je de rimpel boven zijn rechter wenkbrauw kan zien. Oók in de nacht.

Mocht je iemand even duidelijk wil maken dat hij/zij niet welkom is, dan geef je effe een gil door de ingebouwde speaker. Dan weet de persoon direct dat er goed beeld is. 
, Safety first met de Eufy Floodlight Camera 2K Pro

Makkelijker kan niet

Gemak dient de mens. En dat is hét ding in deze maatschappij. Daar weet Eufy alles van, want de Floodlight Camera 2K Pro is daarvoor gemaakt. Je bedient de camera via de app, waarin je onder anderen de kleurtemperatuur, helderheid en de strengheid van je bewegingssensor kan bepalen. Daar hoef je geen cloud-abonnement voor af te sluiten, want de camera slaat alle beelden lokaal op. In 2K natuurlijk.
Het is easy, van topkwaliteit en tóch betaalbaar. Deze high-end camera heb je al boven je oprit hangen voor €249. Tenminste nu, want normaal is-ie vijf tientjes duurder. Veiligheid is niet te koop, deze IP-camera wel. Deze jongen gaat je leven vele malen makkelijker en beter maken. Want: er worden zorgen ontnomen. En is dat niet hetgeen waarom het draait als je iets aanschaft?
, Safety first met de Eufy Floodlight Camera 2K Pro

Easy van Eufy

Het merk Eufy, onderdeel van Anker Innovations, maakt het ons al jaren makkelijker. Zelfs in de slogan wordt dat bevestigd: Smart Home Simplified. Mooi verwoord, en spot on. Veel mensen hikken nog tegen het ‘lastig’ bedienen van smarthomeproducten aan. Maar uiteindelijk gaan we er allemaal voor. Gewoon, omdat het ons leven makkelijker maakt. En of je nu een innovater of een laggard bent, uiteindelijk word jij ook graag geholpen in je leven. Gelukkig zijn er dan de knappe koppen van Eufy, want die hebben daar al op ingespeeld.

, Safety first met de Eufy Floodlight Camera 2K Pro