Deze draagbare BBQ is onmisbaar deze zomer

De zomer is begonnen, als je van je werk naar huis fietst, ruik je smeulende kooltjes en gek genoeg brengt die verbrande geur een gevoel van honger bij je naar boven. Hetzelfde als het woord ‘grill’ met je doet. Dus als je je product dan Grillo Portable Grill noemt, dan weet je het wel hè? Dit moet the holy grail zijn.

Grillo Portable Grill

Op jouw balkon of in je tuin staat waarschijnlijk gewoon een lekkere Weber, Black Bastard of Green Egg voor je klaar, maar soms wil je toch gewoon in het park barbecuen. Koelbox, kleed en een groep vrienden mee. Dan ga je niet met dat grote ding lopen sjouwen. Hiervoor heb je hele goede draagbare barbecues en dit is misschien wel de beste op de markt.

De Grillo is gemaakt om overal mee naar toe te nemen. Je vouwt ‘m op als een paraplu en zet ‘m in no time neer. Je hoeft niks te schroeven of klikken, hij staat direct. In de ‘fire hammock’, ofwel het roestvrijstalen netje, leg je de kooltjes die makkelijk van onderen kunnen worden verhit.

Ben je klaar, dan spoel je het hele apparaat af en hang je ‘m weer op je rug. Op naar de volgende bbq-plek. Easy like sunday morning!

 

Total
0
Share