Deze draadloze oordopjes zijn een goed alternatief voor Apple AirPods

CREDITS: JBL

Toen Apple in 2016 de AirPods lanceerde was het voor de meeste personen even wennen. Er kwamen al snel veel discussies op gang. De nieuwste oordopjes zouden alleen voor de diehard nerds zijn of voor de personen die met geld smijten door alle nieuwste gadgets van Apple te kopen. Inmiddels zijn de draadloze oordopjes steeds meer geaccepteerd. De prijzen van de AirPods houden veel mensen echter tegen om een setje te kopen. Want zeg eerlijk, €180 voor draadloze oordopjes is ook prijzig. De nieuwste Apple AirPods 2 met oplaadcase kosten zelfs €229. Des te meer reden voor andere bedrijven om goedkopere alternatieven te gaan produceren. Met de onderstaande oordopjes heb jij ook een goed geluid en bespaar je heel wat geld. Helemaal omdat je ze zo makkelijk verliest.

Deze draadloze oordopjes zijn een goed alternatief voor de dure Apple AirPods

Jam Live True

Met deze volledig draadloze Jam Live True-oordopjes van Jam kan je drie uur onafgebroken luisteren naar je muziek. Mocht je batterij onderweg leeg zijn, kan je de oordopjes eenvoudig en direct opladen met de meegeleverde oplaadcase. Dankzij die oplaadcase wordt de levensduur van de batterij met 48 uur verlengd. In de regen lopen met deze oordopjes levert geen probleem op. De Live True-oordopjes zijn namelijk spatwaterdicht. Daarnaast zijn zij stijlvol, comfortabel en minimalistisch.

Prijs: €89,99
Kleuren: Zwart / Wit

Credits: Jam

JBL Free

Met de JBL Free in-ear oordopjes kan je vier uur lang muziek afspelen. De oplaadcase geeft je de mogelijkheid om 20 uur langer te kunnen luisteren. Daarnaast beschikken de draadloze oordopjes over een geïntegreerde microfoon en een bedieningsknop. Hierdoor kan je telefoongesprekken voeren zonder dat je jouw smartphone erbij hoeft te pakken. De oordopjes hebben een comfortabele pasvorm waardoor deze de hele dag goed in je oren zitten. De meegeleverde gel sleeves zorgen voor extra grip. Dit maakt de JBL Free ook zeker geschikt voor tijdens het sporten.

Prijs: €116
Kleuren: Zwart / Wit

draadloze oordopjes
Credits: JBL

Sol Republic Amps Air

De Sol Republic Amps Air zijn stijlvolle oordopjes waarbij de draad niet in de weg zit. De oordopjes hebben een helder geluid gecombineerd met een diepe bas. Door de vier verschillende maten dopjes heb je altijd de juiste pasvorm voor je oor. De oordopjes zitten op die manier direct stevig, vallen niet snel uit je oren en geluiden om je heen worden gedempt. De Sol Republic Amps Air zijn water- en zweetbestendig waardoor ze ideaal te gebruiken zijn voor work outs. De ingebouwde accu gaat tot drie uur mee en met de meegeleverde oplaadcase hebben de oordopjes 45 uur extra aan speeltijd. Helaas levert Sol Republic zelf enkel in de Verenigde Staten. Mocht je daar bekende hebben zitten kunnen de oordopjes geleverd worden voor €115.

Prijs: €144 (Nederlandse resellers)
Kleuren: Zwart / Grijs / Blauw / Rosé

Credits: Sol Republic

Samsung Galaxy Buds

Deze nieuwste draadloze oordopjes van Samsung zijn verkrijgbaar vanaf 29 maart 2019. De Galaxy Buds hebben dankzij de AKG sound een geweldig geluid waardoor het lijkt alsof je bij een live concert bent. De oordopjes bevatten een dubbele microfoon waardoor de stem extra helder wordt opgenomen. Daarnaast is de microfoon ideaal als je gebruikt maakt van stembesturing om zo handsfree je muziek te bepalen of iemand op te bellen. Verder beschikt het over een Ambient mode. Hiermee ben je niet volledig afgesloten van de buitenwereld en kan je zo veilig deelnemen aan het verkeer. De Galaxy Buds kunnen op één volle batterij zes uur muziek afspelen en vijf uur bellen.

Prijs: €149,99
Kleuren: Wit / Zwart / Geel

Credits: Samsung

LEES OOK
De ‘Socktails’ van Burlington en Lavish
Het afgelopen jaar hebben we heel wat eigenaardige samenwerkingen voorbij zien komen. Maar een sokkenmerk als Burlington dat samenwerkt met een pre-mix cocktailmerk als Lavish? Ja, wij…
Fotoserie: BMW R 18 The Crown
Custom motoren. Wiens hart gaat er niet sneller van kloppen? Maar na het zien van dit kroonjuweel, genaamd The Crown, is het kloppen voorbij, en gaat het…