DJI Osmo Pocket: de kleinste gimbal camera ooit

CREDITS: DJI

Het almachtige DJI heeft de afgelopen jaren behoorlijk mooie producten uitgebracht. Van drones tot hoogstaande videocamera’s. Het bedrijf komt nu met een nieuw product. DJI lanceert namelijk een kleine handheld camera die zeer noemenswaardig is, genaamd de Osmo Pocket. Het bedrijf heeft hiermee een hele sterke positie ingenomen op de markt van de actiecamera’s.

DJI’s gloedjenieuwe Osmo Pocket

De camera

Een kleine, goed gestabiliseerde handheld camera die fenomenale 4K video’s schiet, dat is de DJI Osmo Pocket. In principe pakt het Chinese bedrijf met de Osmo Pocket een aantal van hun beste specificaties uit eerdere producten samen, in een indrukwekkend kleine omvang. De camera zou beelden die kwalitatief gelijkwaardig aan hun drones zijn, moeten kunnen schieten. Dankzij de grootte en mogelijkheden zou dit apparaatje wel eens een sterke concurrent voor de GoPro kunnen gaan vormen.

Oké, let’s talk business. De DJI Osmo Pocket is namelijk niet niks. Dit beestje heeft mechanische stabilisatie en schiet 4K video’s tot wel 60fps met zo’n 100Mbps. De camera zelf is enorm licht en handzaam, hij weegt maar zo’n 116 gram. Daarnaast is de Osmo Pocket uitgerust met een 1/2.3-inch sensor. Volledig opgeladen kan hij tot ongeveer 2 uur filmen in 4K. De camera heeft als kersje op de taart dual microphones om goede audio op te nemen. Naast video’s,maak je met de Osmo Pocket ook 12-megapixel foto’s.

Gemak

De Osmo Pocket is gericht op gemak: het handvat is ingericht met een comfortabele grip met een antislip en sweat-proof body. De camera heeft een built-in touchscreen en knoppen die ervoor zorgen dat hij makkelijk met één hand te bedienen is. Daarnaast heeft de Osmo Pocket verschillende functies als ActiveTrack, Motionlapse, Panorama en andere filmeffecten die compatibel met je smartphone zijn.

Je koppelt de Osmo Pocket makkelijk aan je smartphone. Hier kun je het scherm van je telefoon gebruiken om de beelden op een groter scherm weer te geven. Ook kun je door middel van de nieuwe app DJI Mimo je content makkelijk editen. Je voegt hier templates, filters, muziek en watermerken gemakkelijk toe. DJI is ook van plan om verschillende accessoires te gaan verkopen voor de Osmo Pocket. Zo zijn er koppelstukken ontworpen waarmee je het apparaatje aan dingen kunt vastmaken, verschillende filters, een Wi-Fi controller, waterproof case en een hoesje met batterij dat de Osmo Pocket oplaadt terwijl je hem opbergt.

Enthousiast geworden? De Osmo Pocket kost $349 en is te bestellen vanaf 15 december!

 

Total
0
Share