De Woolsey Outdoor Ping Pong Table staat perfect in je tuin

Sean Woolsey neemt alle tijd om perfectie te bereiken met zijn producten. De in Californië gesitueerde designer levert dan ook kunstwerken af met een rete strak ontwerp. Kijk alleen al naar de Woolsey Outdoor Ping Pong Table dat veel meer is dan een simpele ping pong tafel; it’s art.

Woolsey Outdoor Ping Pong Table

De tafel is ontworpen met multifunctionaliteit in het achterhoofd. Zo is het op het eerste gezicht een ping pong tafel waarop je een lekker potje kunt spelen. Maar vanwege het strakke design en het gebruikte materiaal is het ook een ideale buitentafel. Dankzij High-Pressure Laminate(HPL) gemaakt van berk is de tafel zeer stevig. Een potje Hollandse regen zal dan ook weinig effect hebben op het hout. Dus na een avondje pokeren en whisky drinken is er niks aan de hand.

De basis van de tafel en het ping pong net bestaan beide uit bewerkt roestvrij staal. Dankzij een ingenieus systeem is de tafel ook makkelijk om te bouwen. Ook is de stalen basis zo in elkaar gezet dat het makkelijk is om de hoogte aan te passen. Zo heb je in een handomdraai een tafel om aan te eten of borrelen. Je betaalt dan ook zo’n 9.500 dollar voor de tafel inclusief custom made Birmese teak & maple paddles. Nog wat extra speciale Japanse ping pong balletjes erbij en je bent klaar om te gaan.

Woolsey Outdoor Ping Pong Table Woolsey Outdoor Ping Pong Table Woolsey Outdoor Ping Pong Table Woolsey Outdoor Ping Pong Table Woolsey Outdoor Ping Pong Table Woolsey Outdoor Ping Pong Table Woolsey Outdoor Ping Pong Table Woolsey Outdoor Ping Pong Table

Woolsey Outdoor Ping Pong Table

Total
1
Share