De Marshall Mini Fridge, rock it cool

CREDITS: https://marshallfridge.com

Je merk nóg cooler maken? Voeg gewoon een Marshall branded koelkast aan je assortiment toe, dachten ze bij Marshall. De Marshall Mini Fridge is dé ultieme ‘koele’-kast en de perfecte toevoeging aan jouw mancave

Marshall Mini Fridge: Rock it cool

Marshall, het merk dat je waarschijnlijk herkent van de gitaar en basversterker, heeft nu ook een koelkast uitgebracht die precies op een een versterker/box van Marshall lijkt. Gelukkig is de ‘box’ wel iets dieper dan dat de normale versterker is, om zo voldoende 500 ml’s weg te stacken.

 

Marshall Mini Fridge
FOTO: Urban Outfitters

Doordat de Marshall Mini Fridge zeer fraai oogt, kun je hem op iedere plek in huis, kantoor of kamer kwijt. Beter dan een wit blok in je kantoor. Daarnaast komt zo niet iedereen meteen achter je geheime, gekoelde voorraad.

Marshall: “Size matters”

De koelkast komt in twee maten, met de ‘kleine’ variant van 92 liter en zijn grotere broer van 126 liter. Genoeg ruimte om wat koude drankjes voor die vrijdag middag borrel in op te slaan.

Wil je je gehele kamer om toveren tot ‘studio’ met deze fridges en dus meerdere ‘boxen’ wilt aanschaffen moet je diep in je buidel tasten. Je bent 349,99 dollar kwijt voor de kleine variant. Liever een maatje groter, dan betaal je 479,99 dollar.  

Marshall Mini Fridge

Marshall Mini Fridge