De Huawei FreeBuds 3i zijn een genot voor je oren

CREDITS: Hauwei

Toen de eerste draadloze in-ear headphones uitkwamen, hadden we het niet meer. Wie gaat deze dingen nou in z’n oor stoppen? Maar als snel werd het tegendeel bewezen en is de wereld om!

De Huawei FreeBuds 3i. We hebben er inmiddels heel wat getest en voor Android-gebruikers komen we hier steeds op uit. Ze zien er top uit, geven een zeer sterke audio-ervaring en de noise-canceling werkt top. Wat wil je nog meer?

Huawei FreeBuds 3i

Active noise-cancelling

Sluit jezelf lekker af van de wereld om opperste concentratie te bewerkstelligen, filter de gesprekken van de dagjesmensen achter je in de trein eenvoudig weg of geniet in alle rust van opperste muziekkwaliteit door een van de betere noise-cancelling van het moment in in-ear headphones. 

Twee naar buiten gerichte microfoons detecteren het omgevingsgeluid en zij in staat om geluidsvermindering van max. 32 dB te genereren. Hoe zit dan dan op de fiets, ofwel bij wind? De FreeBuds 3i hebben een windruis-reductie van 6 m/s, waardoor je niet het idee hebt alsof er een koker op je oor zit. Ideaal!

Waar we ook vaak tegenaan liepen met andere noise-cancelling earbuds is dat je jezelf niet helemaal lekker hoort tijdens het bellen, doordat de oren afgesloten worden. Ook als de noise-cancelling uit staat. Dit probleem heeft Huawei weggenomen bij de FreeBuds 3i, door te registreren dat zelf aan het praten bent.

, De Huawei FreeBuds 3i zijn een genot voor je oren

Geluidskwaliteit

Earbuds hebben qua handigheid heel wat meer voordelen dan on-ear en over-ear koptelefoons, maar een nadeel blijft dat je enorm inlevert op geluidskwaliteit. De AirPods van Apple hebben dit gat een stuk kleiner gemaakt en Huawei komt hier ook enigszins dichtbij in de buurt, terwijl we hier echt over een andere prijsrange spreken.

De FreeBuds 3i leveren door 10mm grote dynamische drivers een perfect gebalanceerd geluid met relatief een krachtige bas. Je mist geen noot meer!

Prestaties

Via de app is de bediening in te stellen van de earbuds. Aan beide kanten zitten ingebouwde sensoren, die een handige double-tab bediening bieden. Haal je de FreeBuds uit je oor? Dan pauzeert de muziek automatisch. Doe je ze weer in, dan hervat de muziek weer.

De prachtig ontworpen oortjes zijn waterdicht en gaan 3,5 uur mee. De charging case gaat, mits volledig opgeladen, zo’n 14,5 uur mee.

De Huawei FreeBuds 3i worden geleverd met siliconen tips in vier maten. Je hebt ze al in huis voor €99,- bij Bol.com.

, De Huawei FreeBuds 3i zijn een genot voor je oren

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Huawei.