De futuristische gadgets voor mannen van 2019

Tijdens de Consumer Electronic Show (CES 2019) in Las Vegas zijn weer een groot aantal gadgets voor mannen gepresenteerd. Deze technologiebeurs wordt sinds 1967 ieder jaar gehouden. Ook dit jaar zijn er weer een aantal gadgets te zien die iedere man wel in huis zou willen hebben.

De futuristische gadgets voor mannen van 2019

De LG Signature Oled TV R

Een televisie kan op een onhandige plaats staan waardoor een prachtig uitzicht wordt geblokkeerd. Daarom is de LG Signature Oled TV R in het leven geroepen. Deze televisie heeft een scherm dat met een druk op de knop op en neer kan rollen in een geweldige soundbar. De televisie heeft 4K-resolutie en het geluid is afkomstig van het 4,2-kanaals 100W front-firing Dolby Atmos-audiosysteem.

https://youtu.be/br9yftCP9Mg

LG HomeBrew

Geen zin meer in een bakkie pleur uit een Senseo apparaat? Geen probleem. LG heeft een bierbrouwmachine ontwikkeld. Deze LG HomeBrew loopt het hele proces van het brouwen van bier af. Nadeeltje is dus wel dat je iets langer moet wachten dan op een gemiddeld drankje uit een apparaat. Het brouwproces duurt twee weken, maar door de verschillende capsules heb je de keuze uit verschillende speciaalbieren zoals American Pale Ale en Tsjechische Pilsener.

gadgets voor mannen

FoldiMate

Eerlijk is eerlijk, niemand heeft zin in de was doen. Daarom is de FoldiMate een geniale gadget. In dit apparaat doe je jouw overhemd, t-shirt of polo en je kleding zal binnen een paar seconden gevouwen terug te vinden zijn in de onderste lade. Eindelijk geen gehannes meer met de was opvouwen.

gadgets voor mannen

Whirlpool Connected Hub Wall Oven

Je kent vast wel iemand in je omgeving die wat begeleiding voor zijn kookkunsten kan gebruiken. Whirlpool heeft daarom een oven ontworpen waarbij je geen ouderwets kookboek meer nodig hebt. Door het transparante LCD-scherm op de ovendeur kan je onder andere een recept uitzoeken. Uit een grote database worden er suggesties gegeven op basis van voedsel voorkeuren. Daarnaast kan je via jouw smartphone checken hoe ver het gerecht in de oven is. En mochten je kook skills wel al voldoende zijn, dan nog heeft de oven nóg meer voordelen.

gadgets voor mannen

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…