Blackberry-tijdperk herleven met nieuwe iPhone-hoes van Clicks Technology

CREDITS: Clicks

Vroeg of laat, komt alles terug in de mode. Dat gaat niet alleen op voor kleding, maar ook voor mobiele telefoons.

Daar waar wij dachten dat de de BlackBerry Bold en Curve na 2013 wel was uitgespeeld, maakt die dit jaar een keiharde comeback.

Fysiek toetsenbord krijgt met Clicks ook vorm op de iPhone

Of, nouja, het fysieke toetsenbord van de BlackBerry maakt een comeback. Het QWERTY-toetsenbord dat destijds de golden era van de Blackberry inluidde, krijgt via Clicks Technology namelijk weer een kans. Iemand zijn ping vragen voor je BBM, blijft dus nog altijd achter in 2013. Anyways, de heren van Clicks Technology kondigde deze week aan dat ze een iPhone-case hebben ontwikkeld met een ingebouwd toetsenbord dat aan de onderkant lijkt op het silhouet van een BlackBerry. Een iPhone én een BlackBerry ineen dus.

Clicks hoesje als hulpmiddel voor creatievelingen

Op het eerste gezicht lijkt dit op de gouden balans voor een mobiel. En met een team bestaande uit voormalige werknemers van Apple, BlackBerry en Google, zit er in ieder geval een gedachte achter het ontworpen toetsenbord. Oprichter Michael Fisher benadrukt dan ook dat het fysieke toetsenbord niet alleen als beschermhoes dient, maar als een essentieel hulpmiddel voor creatievelingen. Clicks brengt hierbij de precisie en grijpbaarheid naar de iPhone, zodat je als creatieveling niet hoeft te wachten om achter je bureau te zitten om je creatieve brein aan het werk te zetten.

Een doordacht ontwerp

De eerste ‘Clicks-cases’ zijn beschikbaar in Bumblebee-geel en London Sky-grijs. Allebei de cases zijn plug-and-play, waardoor er geen Bluetooth verbinding nodig is om aan de slag te gaan. Verder heeft het toetsenbord ook geen eigen batterij én voegt het weinig tot geen extra gewicht aan je mobiel toe. Ook over het opladen is nagedacht: via de poort aan de onderkant steek je eenvoudig de lader in de telefoon. Je hoesje verwijderen is dus niet nodig met de hoesjes van Clicks. Een prijs is nog niet bekend, aangezien de nieuwe cases tijdens de CES van volgende week pas fysiek worden geïntroduceerd.

Clicks, <strong>Blackberry-tijdperk</strong> herleven met nieuwe iPhone-hoes van Clicks Technology
Foto: Clicks
Source:
LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…