Celine x Master & Dynamic koptelefoon brengt harmonie van stijl en geluid

CREDITS: Celine

Koptelefoons bieden de beste ervaring als het aankomt op muziek, maar echt stijlvol oogt zo’n installatie op je hoofd niet. 

Gelukkig brengt het Parijse modehuis Celine daar samen met Master & Dynamic verandering in. Tijdens de nieuwe samenwerking tussen de twee worden de grenzen tussen stijl en geluid compleet vervaagt. 

Stijl en geluid gaan hand-in-hand met Celine x Master & Dynamic koptelefoons

Doorgaans zijn we hoogwaardige modeartikelen gewend van Celine, maar dit keer drukken ze dus hun stempel op de wereld van audio. De koptelefoons worden samen ontwikkeld met de experts van Master & Dynamic en combineren geanodiseerd alluvium met extra pluche lamsleer. De kwaliteit op het gebied van stijl ligt dus in ieder geval bijzonder hoog. Zeker omdat de hoofdbad en oorkussens worden voorzien van de gegraveerde naam ‘Celine’ en het kenmerkende Triompf-monogram. Stijl en geluid gaan dus hand-in-hand met elkaar tijdens deze samenwerking.

Technisch stukje vakmanschap

Want ook het geluid is absoluut hoogwaardig bij de koptelefoons van Celine x Master & Dynamic. Vooral op technisch gebied zijn de nieuwe koptelefoons bijzonder geavanceerd. Met een snelle koppelingstechnologie, Bluetooth 5.2 en een indrukwekkende batterijduur van 30 uur beleef je ongekend veel luisterplezier met de koptelefoon. Verder zijn we van Master & Dynamic altijd een puik geluid gewend en dat zal bij deze samenwerking absoluut niet anders zijn. Klinkt als muziek in de oren. 

Celine x Master & Dynamic koptelefoons combineren passie voor mode en muziek

De nieuwe koptelefoons van Celine x Master & Dynamic zijn in verschillende tinten beschikbaar zoals tan, zilver, zwart en monochroom zwart. Het iconische Parijse modehuis houdt haar status hoog en plakt dan ook een verkoopprijs van $824 op de koptelefoon. Goed, dat hadden we ook wel verwacht tijdens deze lancering waarin de passie voor mode en muziek samenkomt. De lancering wordt trouwens tijdens de lente/zomer 2024 collectierelease van Celine officieel uitgebracht. Tot die tijd is het dus nog even wachten en kijken naar de heerlijke plaatjes.

Source:
LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…