Burton maakt het snowboarders met deze bindingen een stuk makkelijker

De tijd van het jaar is aangebroken dat bij iedere wintersportliefhebber de kriebels door de buik gieren. Maar élke snowboarder zal letterlijk gaan stuiteren van deze nieuwe revolutionaire snowboardbindingen van Burton. Het is de grootste frustratie van iedere wintersporter: die klote bindingen van snowboarders. Boarders zélf, prof of beginner, lopen er vaak meer te kloten als dat ze willen en skiërs moeten vaak onnodig wachten op hun board-vrienden. Maar daar komt nu dus verandering in. Eindelijk!

Step On

Het werd wel eens tijd dat er een echt goed systeem kwam waarmee snowboarders het wat comfortabel gemaakt wordt. Sure, ‘we’ hebben al de chillste schoenen, maar niemand wordt blij van die eeuwig verouderde bindingen. Burton maakt met Step On daar een eind aan. Hoe het werkt? Simpel. Je klikt je schoen in je bindingen en je bent ready to go. Hier zal menig skiër jaloers van worden!

De schoen zit op drie punten vast in de binding, namelijk bij de teen, de hiel en de hak. Op je wreef zit een draaiknop die de strakheid van de bindingen kan bepalen. En met een hendeltje naast de binding, maak je heel makkelijk je schoen weer los!

De Step On bindingen van Burton zijn momenteel beschikbaar in grijs, zwart en blauw. De schoenen: in het zwart, grijs, blauw of verschillende printjes. De kosten voor dit stukje extra comfort op de piste? €600,-. Dat is flink wat, maar na ons idee absoluut de moeite waard. Bedenk je eens hoe vaak je met je kont in de sneeuw zit te vervelen?

Wacht je liever even? Grote kans dat dit soort bindingen over enkele jaren de nieuwe standaard is, óók in verhuurshops. Er zitten dus mooie tijden aan te komen voor snowboarders!

Total
12
Share