B&O Beovision 14 televisie is mooier dan een schilderij

Steeds minder bouwen we onze woonkamer óm de televisie heen. Waar we vroeger gezellig met het hele gezin achter ‘de buis’ kropen, zodra we de woonkamer binnenkwamen, proberen we het apparaat nu zo veel mogelijk te verstoppen. Het hoef in ieder geval niet hét middelpunt van de kamer te zijn. Maar als het om deze zojuist gereleasde Beovision 14 van Bang & Olufsen gaat, dan verdient hij toch een prominent plekje in huis. Want wat is het een prachtig ding.

Bang & Olufsen Beovision 14

Bij B&O weten ze wel wat mooi design is. De nieuwe Biovision 14 is dan ook een prachtig samenspel van kunststof en eikenhout. Iets wat je bij een televisie tegenwoordig nooit meer ziet. Het is natuurlijk mogelijk de televisie op te hangen aan de muur, het voetstandaard te gebruiken of het speciale rugstandaard, waardoor het apparaat écht op een schilderij lijkt.

Achter de houten panelen vind je een krachtig geluidssyteem en daarboven een anti-reflecterend scherm met 4k resolutie, verkrijgbaar in twee groottes: 40 en 55 inch. Sensoren in de televisie bepalen de mate van licht in de kamer en passen daarop de beeldfuncties aan, vergelijkbaar met de werking van een smartphone of tablet. Het operatiesysteem van de televisie is Android TV, waar we in de toekomst nog veel van zullen gaan horen, volgens de makers..MTQwNzAzNTk5OTg5Njk2Mjk5MTQwNzAzNTk5OTg5NjMwNzY0MTQwNzAzNTk5OTg5NjMwNzYz Beovision14-Interior MTQwNzAzNTk5OTg5ODI3Mzcx

Total
0
Share