Vijf betaalbare draadloze oordopjes voor elke levensstijl

CREDITS: Deepanker Verma | Pexels

Vanaf ’79 liep iedere vooruitstrevende technoloog met een walkman rond. Destijds was je een hele meneer hoor, met zo’n ‘klein’ apparaat waar muziek uitkwam als nooit tevoren. Daarna ging het hard met headphones. Er werden oplossingen bedacht voor je kapsel én in 2001 zette Apple de wereld in vuur en vlam met zijn witte oordoppen.

Vandaag de dag lig je niet meer in de knoop met draadjes. Als je eenmaal draadloze oordopjes hebt gehad, wil je niet meer anders. En er zijn talloze draadloze opties op de markt. Van Alibaba-varianten voor de man die van risico’s houdt. Tot modellen van duizenden euro’s voor de man die niet vies is van ‘geld moet rollen’. Stuk voor stuk hebben alle draadloze oordopjes hun eigen kwaliteiten.

Vijf draadloze oordopjes met een leuk prijskaartje

De meest toonaangevende draadloze oordopjes zijn without a doubt de AirPods van Apple. Ja, nu schoppen we iemand tegen zijn verkeerde been, maar vergeet niet dat deze oordoppen sinds 2016 als zoete broodjes over de toonbank gaan. Ze zijn natuurlijk ook heel nice, alleen wel een tikkeltje duur. Er zijn ook andere modellen met een hele fijne prijs-kwaliteitverhouding. Dat is top, want dan betaal je niet voor de merkbeleving van Apple.

Dus… speciaal voor de mannen die even iets anders willen proberen. Of voor de man die voor de zoveelste keer zijn dure AirPods in de wasmachine heeft gegooid. Deze is voor jullie:

Sennheiser CX 400BT True

Deze draadloze oordopjes zijn het duurste model uit deze lijst, maar dat is niet zonder reden. Ze bevatten verschillende oordopjes, waardoor ze perfect zitten. Of je ze nu nodig hebt voor werk of om alle afleveringen van Friends voor de vierde keer te kijken. We don’t blame you met de bloedmooie Rachel. Sennheiser staat bekend om zijn top notch audioapparatuur. Dankzij de instelbare geluidsinstellingen kan elke muziekliefhebber maar liefst twintig uur genieten.

Sennheiser CX 400BT True | €98,95

draadloze oordopjes, Vijf betaalbare draadloze oordopjes voor elke levensstijl
Foto: Sennheiser

Anker Soundcore Life P2

Anker heeft naast opladers ook relatief goedkope draadloze oordopjes. Maar de specs liegen er niet om. De oordopjes kunnen zeven uur per keer gebruikt kunnen worden. En 40 uur in totaal met de case. Ze zijn voorzien van vier microfoons, waardoor het in de categorie ‘perfect’ valt voor iedereen die constant wordt gebeld. Of voor de mensen onder ons die non-stop ellenlange gesprekken hebben met hun partner: “Nee, jij hangt op”. *Slijm*

Anker Soundcore Life P2 | €57,95

JBL Tune 125TWS True

JBL is één van onze go-to-merken als het gaat om gruwelijke audioproducten. De speaker van de oordopjes hebben een uitstekende kwaliteit. Daarnaast gaan de draadloze oordopjes maar liefst 32 uur mee. Én de oordopjes bevatten basversterking. Ja, dit pareltje is in meerde kleuren verkrijgbaar voor een héérlijke prijs.

JBL Tune 125TWS | €57,96

draadloze oordopjes, Vijf betaalbare draadloze oordopjes voor elke levensstijl
Foto: Daniel Romero

Tao Tronics SoundLiberty Noice-Canceling

Een favorietje voor veel mensen. Niet geheel verrassend, want de oordopjes van Tao Tronics hebben ruisonderdrukking en heel zacht prijsje. Ruisonderdrukking is écht ideaal. Iedereen met gezond verstand weet dat het chill is als je soort mute knop hebt voor je vriendin. En denkt ze ongetwijfeld ook over jou. Misschien kan het merk even een ‘Twee voor de prijs van één’ in het leven roepen.

De draadloze oordopjes gaan zeven uur mee en 23 uur als je ze in de case doet. Daarnaast hebben de oordopjes een stevige bas en een helder geluid voor de prijs.

Tao Tronics SoundLiberty | €49,99

JVC Truly

De JVC oordopjes blijven een goed alternatief voor dure oordopjes. Deze draadloze oordopjes zijn waterbestendig, dus perfect voor de sportievelingen onder ons. Muziek afspelen doe je vier uur lang en met de oplaadcase ruim veertien uur. Niet slecht voor een paar oordopjes van vijf tientjes. Bovendien kan je tussen drie verschillende oordopjes kiezen voor de perfecte pasvorm. Verder kun je gebruik maken van de digitale stemassistent. 

JVC HA-A10T-B | €54,99

draadloze oordopjes
Foto: Thom Bradley