Betaalbaar Instant fotograferen met Leica!

CREDITS: Leica

Leica, het Duitse meesterbrein achter een paar van de beste camera’s ter wereld, heeft zojuist aangekondigd dat ze zich met de Leica Sofort gaan mengen in de wereld van instant fotografie. En hoe!

Hip en betaalbaar

Direct klaar-camera’s zijn vaak lomp en niet handig in gebruik. De Leica Sofort is hier de uitzondering op die we zochten. De camera is hip, compact, analoog en veelzijdig. Met een prijskaartje van rond de €300 euro, is het maar een fractie van wat je voor de goedkoopste traditionele Leica modellen betaald en dus ideaal voor de hobbyfotografen onder ons. De camera biedt je de mogelijkheid om tussen verschillende functies te switchen, afhankelijk van de situatie: Macro, Action & Sport, Self-Timer, Double Exposure en een Selfie-stan. En is uitgerust met een 60mm f12.7 lens. Verwacht wordt dat de Leica Sofort, die in drie kleuren komt, halverwege november in de winkels ligt, net op tijd om de camera op je verlanglijstje te zetten voor kerst.

Helaas is het fotograferen zelf niet echt goedkoper geworden. Per foto betaal je tussen de €1,20 en €1,40, ongeveer vergelijkbaar met Polaroid.

Total
0
Share