Dit zijn de beste Black Friday deals van 2020

Ja ja, daar gaan we weer. Een fenomeen dat is overgewaaid vanuit de VS, maar geperfectioneerd is door de Nederlanders: Black Friday. De dag na Thanksgiving – 27 november – is hét startschot van het seizoen voor kerstaankopen. Om zoveel mogelijk mensen naar de winkels te trekken, adverteren toffe merken met de beste dealsDaar kan jij als consument de vruchten van plukken.

Dit jaar, zoals álles dit jaar, gaat het toch even anders worden. Normaal gesproken moeten we sprinten als Usain Bolt voor de beste deal in een winkel. Nu is het advies; thuisblijven, zélfs met de deals van Black Friday. Gelukkig zijn de beste deals easy peasy lemon squeezy te vinden online. Wij gingen op onderzoek uit en hebben de beste Black Friday deals van 2020 voor je geselecteerd!

De beste Black Friday deals van 2020

Buddha to Buddha – Essential Leather Smooth Brown

Accessoires zijn een verlengstuk van je persoonlijkheid. Je kan jouw outfit naar een hoger niveau tillen door op een subtiele manier een accessoire te dragen. Naast een klassiek horloge kan je nog een extra item toevoegen aan je pols. Het is de kunst om deze items te laten matchen.

De Essential Leather Smooth Brown van Buddha to Buddha is een verfijnde, mannelijke essential. Een leren armband die perfect te combineren is en jou sophisticated voor de dag laat komen. Doordat de armband handgemaakt is én voorzien is van de iconische zilveren sluiting, is deze Buddha to Buddha armband een ware must-have. Normaal gesproken kost de armband €119,-, nu kun je ‘m met 30% korting bemachtigen.

Black Friday deals, Dit zijn de beste Black Friday deals van 2020

 

 

Sennheiser – MOMENTUM True Wireless 2

Muziek zorgt ervoor dat jij boven jezelf uitstijgt, want door muziek kun je problemen effectiever én creatiever oplossen. Alleen wil je er wel optimaal van genieten. Als je door externe ruis constant wordt afgeleid, dan krijg je juist het tegenovergestelde effect.

Met de Sennheiser Momentum True Wireless 2 hoor je jouw muziek beter. Met de draadloze oordopjes sluit je jezelf namelijk af van je omgeving door het fenomeen noise cancelling. Daarnaast stream je door het bluetooth profiel aptX pérfect geluid. Én dat voor zeven uur lang met een volle accu.

Nu is je kans om deze topoordopjes op de kop te tikken. Voor €299,- zijn ze vandaag van jou.

Black Friday deals, Dit zijn de beste Black Friday deals van 2020

 

 

Trust – Qylo Fast Wireless Charging Pad

Tijd is geld. En tijd is tevens het meest kostbare bezit van een mens, want tijd krijg je niet meer terug. We zitten gemiddeld 34 dagen per jaar op onze telefoon. Bizar. We moeten dus onze telefoon écht vaker wegleggen. Aan de andere kant wil je ook bereikbaar zijn. Tja, ze maken het ons wel moeilijk..

De oplossing is eigenlijk simpel: als jouw telefoon aan het opladen is, dan neem jijzelf ook even de tijd. Met de Qylo Fast Wireless Charging Pad kun je jouw telefoon even wegleggen. Via het touch-and-charge systeem heb jij er geen omkijken meer naar.

Je legt je smartphone op de pad en de smartphone wordt automatisch opgeladen. In een hoog tempo natuurlijk. Met een maximumsnelheid van 7,5 W (iPhone) of maximaal 10 W (Samsung) ben je snel weer voorzien van volle telefoon.

Black Friday deals, Dit zijn de beste Black Friday deals van 2020

 

 

American Vintage – Joggingbroek Kaobridge

Een échte man zorgt ervoor dat hij in deze tijden zijn verantwoordelijkheid pakt. Zo dien je als gentleman er ook thuis stijlvol uit te zien. Het hoeft niet moeilijk te zijn: de modewereld heeft ervoor gezorgd dat kleding ook thuis stylish gedragen kan worden. Stijl en comfort gaan namelijk hand in hand.

American Vintage is een voorloper op het gebied van stijl en comfort. De nieuwe homewear-collectie is zacht, comfortabel, luchtig en authentiek. Ze laten zien dat ook een joggingbroek enorm stijlvol kan zijn. De Kaobridge is gemaakt van ultrazacht katoen en je wil ‘m nooit meer uitdoen. Mooi meegenomen: je shopt de broek nu met 60% korting.

Black Friday deals, Dit zijn de beste Black Friday deals van 2020

 

 

Lenovo – IdeaPad Duet Chromebook

Iedereen heeft op de werkvloer wel een favoriete collega. Jij en je maatje zoeken elkaar áltijd op, maken oogcontact als iemand iets doms zegt en jullie sturen elkaar de hele dag e-mails. Een dag zonder hem/haar op kantoor voelt leeg.

En die iemand is vanaf nu geen persoon meer, maar een 2-in-1 Chromebook. De Lenovo IdeaPad Duet Chromebook schakelt net zo gemakkelijk over van werk naar vermaak als jouw maatje op kantoor. Als laptop en als tablet is hij dun en licht, met 7,35 mm en 450 gram als tablet tot 18,2 mm en 920 gram in zijn volledige outfit.

Je kan jouw nieuwe collega nu met korting scoren. Voor €229,- is ‘ie van jou. Steal.

Black Friday deals, Dit zijn de beste Black Friday deals van 2020