Deze barbecuetafel neemt de taken van de man weg

Barbecueën, het klinkt allemaal leuk en aardig, maar wanneer jij de host van de BBQ bent dan zul je er misschien net iets anders over denken. Mannen hebben vaak de verantwoordelijkheid om de barbecue aan te steken en continu het vlees te checken, terwijl de rest door keuvelt aan tafel. Natuurlijk, het voelt hartstikke mannelijk, maar erg gezellig is het niet. Maar er lijkt verandering in te komen met de inventieve Angara Maximus ‘barbecuetafel’, die alle ongezellige mannelijke taken wegneemt!

Tafelbarbecue

Deze tuintafel van IBBQ heeft een grilloppervlak in de lengte van de tafel. Zo kunnen alle aanwezigen aan tafel blijven zitten tijdens het dineren. Jup, net als met gourmetten. De grill werkt op gas, wat niet heel mannlijk is, maar wel gebruiksvriendelijk. Het is zelfs mogelijk om briketten of kolen op een rooster te plaatsen om daar het vlees boven te bakken. In dat geval biedt de tafel een handige uitkomt om deze materialen aan te steken. Tot slot is de grill voorzien van technologie dat er voor zorgt dat er geen steekvlam  kan ontstaan van opgespaard gas. Om de gastank weg te werken, is het ook mogelijk om er een matchende kast bij te bestellen.

IBBQ Angara Maximus barbecuetafel

De barbecuetafel biedt ruim plaats aan acht personen. Als de grill niet gebruikt wordt, kan dit oppervlak afgedekt worden met de bijgeleverde houten platen. De tafel is gemaakt van een exotische houtsoort en roestvrij staal. Wanneer de avond vordert en het donker begint te worden, kun je er voor kiezen om de subtiele LED-verlichting onder de tafel te ontsteken. De kleur van de LED-verlichting is naar smaak af te stemmen op de sfeer of het gezelschap. De Angara Maximus barbecuetafel is te koop voor $15.000. Om de gastank van de grill weg te werken, is het mogelijk om er een matchend meubelstuk bij te kopen voor $2.500.

LEES OOK