Maak iedere koptelefoon draadloos met ASOME

Sinds de iPhone 7 op de markt is hebben draadloze koptelefoons een enorme boost gekregen. Voor velen is het een verademing: nooit meer kabels die in de knoop gaan zitten. Anderen zijn wat minder blijk. Heb jij thuis geen draadloze koptelefoon liggen, maar wil je wel graag alle gemakken van wireless? Dan is ASOME misschien wel iets voor jou!

Hoe werkt ASOME?

ASOME werkt via Bluetooth en tovert alle oordopjes, koptelefoons en speakers met een 3,5 mm jack kabel om in een draadloos device. Zodra je de kabel in deze gadget plugt, kan je in een straal van vijftien meter vrij van je telefoon bewegen. De batterij houdt het tot wel 10 uur vol, dus je kan urenlang ongestoord muziek afspelen en luisteren. Daarnaast is het met ASOME ook mogelijk om te bellen, het volume aan te passen en nummers te shuffelen, gewoon zoals je dat gewend bent met de remote van je eigen oordopjes.

Het apparaat wordt geleverd in de kleuren wit, groen en zwart, optioneel met een aantal accessoires. Zo is het mogelijk een bijpassende ketting aan te schaffen waar je de gadget aan kan hangen. Voor €56,- is hij van jou.

Asome2

Asome

Asome3

 

Total
0
Share