Anicorn x SEGA-horloges brengen je terug naar het 16-bits tijdperk

CREDITS: Anicorn

Veel gamers hebben flink wat herinneringen aan het 16-bits tijdperk.

De nieuwe samenwerking tussen Anicorn en SEGA, brengt ons een tijdmachine naar de golden era van de gamingindustrie.

Anicorn x SEGA brengt je terug naar favoriete gametijdperk

Dat doen Anicorn en SEGA middels een trio van heerlijk ontworpen horloges die allemaal inspiratie putten uit het iconische ontwerp van de SEGA MegaDrive/Genesis console. De console maakte in 1988 zijn debuut en steeg al snel naar wereldwijde roem. In 1992 werd het zelfs vernoemd tot ’s werelds best verkopende gameconsole, waarmee het zich ontpopte tot een cultureel fenomeen tijdens het 16-bits tijdperk.

Anicorn x SEGA brengt nostalgie in elk onderdeel

Met slanke rondingen die geïnspireerd zijn op de hi-fisystemen uit de jaren ’80, brengen de limited-edition horloges van Anicorn x SEGA je binnen één oogopslag al terug naar het 16-bits tijdperk. De behuizingen en bovenklep halen dan weer inspiratie uit de retro-look van de MegaDrive terwijl het retro pixel-lettertype de nostalgische vibe compleet maakt. Ook de premium leren band en de case back van de horloges zorgen er met het logo van de SEGA MegaDrive voor dat het erfgoed van de console voortleeft in de horloges. Een ware explosie van nostalgie.

Collectors item in wording

Voor de exclusieve horloges van Anicorn x SEGA tik je $800 neer. Een koopje als je het ons vraagt, omdat dit alles weg heeft van een collectors item. Zeker omdat de horloges geleverd worden in een speciale verpakking die meteen doet denken aan de box van de SEGA MasterDrive. Ook krijg je er een metalen genummerde plaat bij en een boekje dat de geschiedenis van de console viert. Check de eerste beelden van de Anicorn x SEGA horloge in de video hieronder.

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over de nieuwste gadgets, consoles en games.

Source:
LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…