Altijd stroom met dit zonnepaneel voor je backpack

Loop je net door de Himalaya, Macchu Pichu, is je camera leeg. Daar gaat je te gekke shot van de ondergaande zon. Weg is het uitzicht dat je met iedereen had kunnen delen. Binnenkort hoeft dat niet meer. Wat dacht je van een draagbaar zonnepaneel die je zo of je backpack klikt! Met dit zonnepaneel zit je nooit meer zonder batterij en ben je altijd online, mits je bereik hebt natuurlijk. Ik heb het over de nieuwe SunnyBAG LEAF+. Je kunt nu eenmaal geen stekkerdoos meenemen…

zonnepaneel 2

Achter de wolken

SunnyBAG combineert de twee voornaamste cell-technologieën. De unieke Triple-junction technologie maakt gebruik van dunne-film zonnecellen gemaakt van siliconen. De siliconen zijn zogeheten amorf siliconen, hierdoor neemt het apparaat zon op, zelfs wanneer het bedekt is met schaduw. Achter de wolken schijnt de zon natuurlijk ook gewoon. De Triple in de naam van de technologie staat voor de drie kleuren die de zon afgeeft. Rood, blauw en groen wordt geabsorbeerd door de het zonnepaneel. Dit is goed voor een kracht van 6,2 Watt. Meer dan genoeg vermogen om jou gadgets weer energie te geven.

zonnepaneel 3

Vol met energie

De SunnyBAG LEAF+ is naast energierijk ook nog eens onverwoestbaar. Gebruik hem als frisbee, gooi hem richting de zon, gebruik hem als snijplank, het robuust materiaal is krasvrij en klimaatbestendig. Het mag misschien robuust zijn, zwaar of stevig is het niet. Het zonnepaneel weegt 200 gram en is daarnaast zo flexibel als een ballerina. Het apparaat is zelfs het lichtste en meest flexibele zonnepaneel van de wereld! Met de inbegrepen haken, maak je het paneel zo op je tas of tegen je tent aan. Een smartwatch kost je in de volle zon 1 uur en een tablet zo’n 7 uur om op te laden.

December

Je banksaldo hoeft gelukkig niet zo hard opgeladen te worden. Met een minimaal bedrag van €79 is het zonnepaneel van jou. De zon laat nog wel even op zich wachten. Het apparaat is vanaf december te koop online en in beperkte electronica zaken. De SunnyBAG komt met een week voor kerst uit. Je eerste kadotip is misschien al wel binnen!

zonnepaneel 4

 

Total
0
Share