Deze drone past gewoon in je telefoonhoesje

Binnenkort zijn we hopelijk af van één van de meest beschamende trends, de selfiestick. Maar desondanks wil je jezelf nog wel kunnen portreteren op de gaafste plekken. Dit is de oplossing: een drone die in je telefoonhoesje past, de Airselfie.

Airselfie

Fly ‘n share

Til je selfie naar een hoger niveau, van maximaal 20 meter, zonder ook maar een uitgestrekte arm te gebruiken. Daar blijft het dan ook bij. Foto’s en video’s maken, meer kan de gadget eigenlijk niet. Het zal geen wedstrijd winnen van een DJI of Go-pro.

De Airselfie doet gewoon waarvoor hij gemaakt is. Het is een compacte, kleine en vooral platte gadget die in je portemonnee of een telefoonhoesje meegenomen kan worden. Zo heb je dus wel áltijd een drone ter beschikking. Tevens zijn je socialmedia kanalen ook meteen up-to-date, je kan immers meteen die geniale foto delen.

AirSelfie

De gadget heeft drie verschillende ‘flight functions’. Als eerste heb je de Selfie modus, hiermee kan je de drone naar voor of achter bewegen. Dan heb je de Selfie Motion Control modus, die geeft je volledige controle met een virtuele joystick. Tot slot de Flying modus, waarbij je de telefoon horizontaal houd. Het zal je niet lukken om elke modi achter elkaar te gebruiken. Het batterijtje gaat namelijk maar drie minuten mee. Beetje gek als ze het hierbij zouden laten. Daarom komt een hoesje met een ingebouwde powerbank waarna de drone maximaal een uur kan vliegen. Wel goed opletten waar het kleine ding naar toe vliegt. Met zijn 52 gram zal geen windkracht medelijden hebben. Een ander minpuntje is dat je voor nu tevreden moet zijn met een kwaliteit van 5 megapixels. Maar het blijft een leuk ding!

AirSelfie 4

Total
1
Share