Over de top: deze 24K gold-plated PS5 kan je vanaf nu bestellen

CREDITS: Truly Exquisite

We wachten allemaal met smart op de releasedatum van de PS5. Terwijl die datum nog bekendgemaakt moet worden, weet het bedrijf Truly Exquisite al wat the next step is. Ze gaan een 24K gold-plated PS5 maken. De kans is groot dat je al blij moet zijn als je een normale PS5 op de kop kan tikken, maar het luxe merk doet er een schepje of twee bovenop. Zeg maar gerust 24.000 schepjes…

Deze 24K gold-plated PS5 is voor de showponies onder ons

Het bedrijf dat zichzelf omschrijft als UK’s Premier Luxury Customising Brand gaat de PS5 voor bijna €8700,- verkopen. Je kan er ook nog een controller én headset bij kopen voor respectievelijk €700,- en €430,-. Geen geld natuurlijk.

Zes jaar geleden kwam in Dubai een volledig gouden editie van de PS4 uit. Die werd uiteindelijk verkocht voor een overheerlijke £8.400. Omgerekend is dat €9218,11. Het bedrijf heeft dus qua prijs dezelfde koers aangehouden. Naast de 24K gold-plated versie kan je ook gaan voor 18K rose gold of platinum. Deze varianten zijn nog iets duurder zelfs.

Interesse?

Mocht je daadwerkelijk interesse hebben, dan kan je jezelf hier inschrijven. Er komen van elke variant 250 exemplaren op markt, dus: if you snooze, you lose! Het bedrijf maakt ook gold-plated Apple Watches, iPhones en iPads. Wij weten wel wat we dit jaar op ons verlanglijstje gaan zetten!

https://www.youtube.com/watch?v=cy7pco9BAVQ