Pingpongen in stijl: 11 Ravens Stealth Table Tennis

Ben je fan van een potje pingpong op zijn? Niet gek, want het is het perfecte opkikkertje wat je nodig hebt om 4 uur. En als we dan toch gaan pingpongen, dan doen we dat liever niet op een gewone tafel. Geef ons dan maar deze designtafel van 11 Ravens. Het Amerikaanse bedrijf maakt pingpongtafels van het hoogste niveau, zoals deze Stealth Table Tennis. De ontwerper van de slanke, luxe pingpongtafel is geïnspireerd door een B-2 bommenwerper!

Stealth Table Tennis

Goedkoop is de tafel in ieder geval niet: onder de €70.000 staat hij niet in je mancave. De tafel is niet alleen geschikt voor een potje pingpong, het kan ook nog als pronkstuk van je interieur gelden. Het moderne design past meer dan goed in een minimalistisch interieur. De tafel is volledig gemaakt van top notch materialen, zoals het carbon en aluminium die ook in vliegtuigen gebruikt worden. Berg je pingpong gear gemakkelijk op in een opbergvakje, dat er minstens zo gelikt uitziet.

Niet zo’n fan van tafeltennis? De tafel kan ook op maat worden gemaakt als biljart of als sjoeltafel, en ze zijn allemaal even stijlvol.

ravens 11 pingpong

11 Ravens

Het bedrijf uit Los Angeles produceert luxe tafels op het gebied van sport en vrije tijd. Naast dat je er een pingpongtafel kan scoren, zijn er ook biljarttafels, pokertafels en sjoeltafels te koop. Elke tafel wordt volledig met de hand gemaakt door zeer getalenteerde tafelmakers. En dat is terug te zien in het ontwerp van de tafels. 11 Ravens is ook maatschappelijk betrokken, want een deel van de inkomsten van het bedrijf geven ze aan een onderzoek naar Alzheimer. Want pingpong schijnt een waardevolle sport te zijn voor mensen die lijden aan deze zieke in een vroeg stadium.

Total
1
Share