De Game of Thrones ‘Long Night’ Afl. 3 Behind The Scenes is een must-see

CREDITS: Game of Thrones

Aflevering 3 van Game of Thrones Seizoen 8 is misschien wel een van de meest geanticipeerde episodes van de hele serie. Hier hebben zowel de makers als iedereen die het volgt al jaren naar toe gewerkt. En afgelopen maandag was het zover: hij was in Nederland te zien op HBO. Instagram Stories stond er de hele avond vol mee, maar het was ook stil op social media. We hadden het veel te druk met op het puntje van onze stoel zitten voor deze bizarre aflevering.

– spoiler alert –

The Long Night – behind the scenes

‘The Long Night’ is dan eindelijk aangebroken en het ging eindelijk gebeuren. Al onze favoriete Game of Thrones-karakters werden blootgesteld aan de grootste uitdaging tot nu toe: het overwinnen van de White Walkers, Army of the Death en natuurlijk The Night King.

Het werd een epische aflevering, dat voor een groot deel uit donkere gevechten bestond. Toch wisten de makers het super interessant te houden, al was het niet alleen al om de prachtige visual effects. We kunnen natuurlijk speculeren of deze ‘finale’ wel GoT-waardig was qua verhaallijn (als mensen het al overleven door te liggen huilen in een berg van lijken), maar één ding is zeker: episch was het! En daar is heel veel werk in gaan zitten als we de behind the scenes video mogen geloven. Als je een echte fan bent, en je hebt aflevering 3 van seizoen 8 al gezien, moet je ‘m dan ook zeker checken. Het is bizar hoeveel tijd er in deze aflevering van Game of Thrones heeft gezeten….